-
Revin ,pentru ca am observat ceva foarte straniu :| care nu imi vine sa cred,si chiar nu inteleg de ce,ori sunt eu mai :silenced: ... sa va explic.
Astazi ma tot gandeam ce are site-ul meu de vreo 2-3 luni,iar apoi am zis ca sa vad daca ma gaseste G dupa descrierea site-ului,care am pus-o in "meta description" ... surpriza? Nu ma gaseste,deloc,chiar daca am pus toata descrierea in G.Dupa aceea am zis ca sa verific cu seobugz.com , iar ei imi spun ca imi lipsesc meta-urile description,keywords si title.Imi poate explica si mie de ce se intampla asa ceva? Pentru ca daca va uitati in sursa,toate acestea mi-s adaugate.Tin sa mentionez,ca descrierea din meta a fost schimbata cam tot de 2-3 luni.
Sper sa ma fi facut inteles.O seara placuta.:tongue:
-
Mie imi arata ca iti apar, poate ai modificat.
-
Da am modificat aseara dupa un chin de 2 ore...nu stiam de ce nu imi afiseaza meta-urile,si de ce nu mi le citeste,insa cu ajutorul lui seobugz am reusit sa vad "cand" mi le afiseaza...se pare ca problema banala a fost din <body> care nu imi pot imagina de ce....am sters din body,link-urile duplicate,pentru ca mie mi se afisau jocurile dupa RAND () si imi dateau acelasi id...am sters alea,iar acum nu mai sunt probleme....acum astept sa vad rezultate din partea lui G