Ala nu e un trafic stabil, sunt spike-uri. Conversia din spike-uri in clienti e oricum mult mai mica decat din traficul natural. Asta in ideea in care ei spera sa atraga mai multi clienti la firma lor, prin traficul acela ridicat artificial pana la urma.
Am facut pentru un client un studiu amanuntit despre direct e-mail marketing (in engleza) si tin minte ca m-am lovit de problema limitei de unde se termina marketingul si unde incepe spamul si e sublima. Cred ca aici au avut o confuzie minora domnii de la firma respectiva :)
Depinde ce intelegi prin rezultate. Daca doar sa aduci lumea pe site, ok au avut rezultate. Daca ne referim la conversia vizitatori -> cumparatori, nu cred ca e 100%. Daca ne referim si la impactul unei campanii de e-mail marketing nesolicitate asupra brandului tau...nu mai vorbim de rezultate, vorbim de contraperformante. Una e sa ma abonez la blog-ul lui Shoemoney si sa imi recomande el un produs si alta e sa primesc recomandarea pt acel produs de la cineva necunoscut, fara ca eu sa o solicit.Citat:
Postat în original de zoso