Am posibilitatea sa ofer domenii .com, .net sau .org de 4 litere (deocamdata) pentru cei interesati - lucruri greu de gasit.
Cum: Am acces la un sistem privat, care ofera disponibilitati in timp real. In prezent sunt peste 400.000 de domenii libere doar pe grupa 4 litere (.com - .net - .org), unele foarte interesante. Evident ca se schimba zilnic lista.
Multe au cifre incluse (evident ca cele full-alpha sunt luate in general), dar mai sunt si fara cifre, in special pe .org si uneori pe .net. In viitor o sa am acces si la restul, zeci de milioane de domenii libere de tot felul. Nota: pot sa si intermediez vanzarea unor domenii de acest gen, nelistate, de la posesorii lor actuali, preturi decente. Desigur ca pot face rost de orice alte extensii daca e cazul (info, biz, whatever).
Intrebarea mea este simpla, daca v-ar interesa astfel de domenii scurte, si, de curiozitate, la ce le-ati folosi. Pot sa vand din ce am sau sa facilitez gasirea, dupa criterii specificate (ca un fel de broker). (Nota2: Deocamdata totul e la stadiul de idee, sunt curios ce raspuns va avea postarea mea.)
Iata si cateva exemple la oferta (astea le am disponibile acum la vanzare):
1h2.org
3x6.org
dy7.org
nb5.org
amm0.com
aww2.com
Daca va intereseaza acestea, dati-mi de stire prin PM. Daca vreti altele, se gaseste.
Cadoul zilei: Iata 3 domenii libere la intamplare, free pentru membrii Seopedia (nota: intre alte sute de mii)
meyy.org
orkk.org
haep.net
Daca va intereseaza unul din aceste 3, este liber, luati-l acum cat e caldSi sa ma anuntati si pe mine, sa stiu cine l-a luat.
Ma gasiti prin PM, multumesc.
Edit: 3 sau 4 litere, nu doar 4. Dar cele de 3 litere sunt mult mai rare.

Si sa ma anuntati si pe mine, sa stiu cine l-a luat.
Răspunde cu citat