Mda. Am transferat deja 4 domenii gratuit userilor seopedia.
Da. Nu aveam de gand sa le reinnoiesc dar si faptu ca le ofer gratuit acuma prin transfer e un beneficiu pentru membrii care sunt interesati deoarece:
1. au siguranta ca domeniul e a lor ( daca l-as fi lasat sa se stearga era posibil sa nu il fi "prins" ei cand devenea available )
2. castiga un an de vechime al domeniului
Cat despre bucatari.com, da, au sarit 3 persoane care au parut foarte interesate de el. Stiu ca tot ce e gratis e bun dar nici chiar asa. Daca 3 sunt interesati de un domeniu cu adevarat, ar trebui sa fie dispusi sa ofere si 10 dolari tinand cont totusi ca e un domeniu destul de bun. Daca nu sunt dispusi, ii las sa se bata pe el cand isi va da drop.
Imi place la nebunie cand vine unu ca MarianG si se cacã in intentiile bune a altora.
Ontopic: sir_tisma, sorry, am incercat sa transfer dar se pare ca pentru domeniul practic.info e deja prea tarziu si nu ma mai lasa sa il transfer pe alt cont.
1 change could not be submitted. Hide Details
We cannot perform the specified action on domains that are about to expire: Hide Domain
PRACTIC.INFO
Daca imi transferi in paypal, costul de reinnoire, il reinnoiesc eu si dupa ti-l transfer. Daca nu, sorry.

Răspunde cu citat