Chestionar.org 30-40 $
Originea.com taxa de inregistrare
Versiune printabilă
Multumesc frumos pentru estimarea facuta.
alba-iulia.net - o estimare? :)
La cat ati estima domeniile
slanic-moldova.info la pachet cu slanicmoldova.info ?
slanicmoldova.info 30-40 E , slanic-moldova.info 15-20 E
Nu sunt un fan al extensiei info , dar pentru geodomenii .info este cu adevarat valoros
Cea mai mica diferenta intre net si info este in cazul geodomeniilor ( in cazul strict al geodomeniilor info este peste .org , .eu si bineinteles .biz ) . Cea mai mare este in cazul keywordurilor ce descriu activitati online .
Asadar extensia .info desi considerata mai slaba decat net nu poate fi singura responsabila pentru o diferenta valorica asa mare .
Daca iau in considerare cautarile exacte ( cele mai importante ) nu exista , conform Google , diferente intre keyworduri decat la broad . Desi contribuie la scaderea valorica nici cautarile nu dau toata diferenta valorica .
Iata cateva diferente importante :
1.lungimea domeniului
2.CPC-ul ca da indicii asupra aspectului comercial este de 10 ori mai mic ( 0,05 $ fata de 0,5 $ )
3.frecventa , care reflecta frecventa de aparitie a expresiei in vorbirea/scrierea curenta si/sau interesul comercial , este mai mica ( 713.000 fata de 2.790.000 pentru " alba iulia "
4.in cazul slanic-moldova sunt mai multe tld-uri libere decat in cazul slanic-moldova ( org si biz libere )
Mai putin important , dar intra se adauga totusi si acest aspect , alba-iulia e fara diacritice .
Propun spre apreciere un domeniu drag mie, domeniu pentru ca am primit destule oferte pana in acest moment, insa niciuna dintre ele nu m-a satisfacut financiar. Domeniul suna simplu si cam asa: afacere.net
Am facut 3 appraisal-uri profesionale la cele mai mari firme de specialitate, obtinand o suma apropiata de cea gandita de mine. As vrea totusi sa stiu si parerea voastra!
Va multumesc si astept cu deosebit interes opinia voastra!
Cu respect, Andrei :)
Ideile mele sunt urmatoarele: domeniul este foarte bun, insa, daca acel "afacere" era afaceri, atunci parea destinat unei nise mai largi. Una e cand zici afacere, atunci te astepti ca omul sa iti vanda pe site un ghid de crestere iepuri sau ceva in genul, cu care s-a cam umplut piata, iar alta e cand zici afaceri si stii ca acolo poti gasi un portal cu asa ceva, sfaturi si idei.
.net-ul din coada da bine fiind vorba de domeniul afacerilor in internet.
Nu stiu sa dau un pret dar daca ar fi sa fac o investitie serioasa in aceasta nisa nu ar fi tocmai domeniul pe care as alege sa il cumpar.
Salut. Azi am primit ceva noutati.
Good news! We nabbed these domains for you today. They are now in your account.
jocurionline.info
La cat l-ati evalua? Mersi
Tema de gandire: creditcheck.org. .comul a fost 3 milioane de dolari in 2007. CPC mediu 8$. 100K cautari pe luna. Si ca sa facem lucrurile mai interesante. Cine ghiceste cea mai apropiata suma, castiga ceva. Nu stiu inca ce :)) Probabil un pont bun pentru un domeniu.
Eu cred ca va fi 11K (+/- 20%) mai ales tinand cont ca varianta creditcheck.info a fost in 2009, 570$. Acum .info are bin la 3000, si cred ca e o bariera psihologica sa dai pe .org de 4-5 ori mai mult. Licitatia a inceput acum 2 minute pe snapnames, si pretul este de 83$ momentan. Daca ar fi .net probabil ar colecta usor cvadruplu.
Eu cred ca va fi undeva intre 15 si 20K. Cand se termina licitatia ? :D
PS. Sunt 60500 cautari globale exact match / CPC 9 USD. :)
*** Update, e deja $1,102.00***
*** Update, e deja $1,600.00***
Nichita, licitatia se termina in 3 zile. Sau ca sa fiu mai exact ...2 zile, 23 de ore :) Sincer e un domeniu incredibil de bun. Depinde mult de cine e in licitatie. Daca avem Rare Names, Name Administration sau BuyDomains, putem sa avem surprize :))
PS. Tu ai datele din Google Traffic Estimator nu? Eu le aveam din Valuate.com. Insa e ciudat ca si Google Traffic Estimator arata acum CPC €6.18 sau 8.16$. E prima oara cand vad variatii pe datele astea. Tu ai filtru pe English?
PPS. Iti dai seama ce afacere a fost creditcheck.info la 500$? Un alt swap recent interesant a fost yoyo.it. De la 135$ la 18.000 de euro recent pe sedo.
Uite eu am 8.16$ sau 6.18 Euro.
Si rata de schimb.
Tu folosesti traffic estimator. :)
http://img208.imageshack.us/img208/926/92263246.jpg
Dap, de asta avem diferente. Oricum teoretic ar trebui sa fie identice. Ca ambele sunt medii. Gresesc?
Aaaa, m-am prins. Nu e o eroare. Sunt rezultate "personalizate". Tie iti da mai mult CPC-ul ca ai estimat ca domeniul se va vinde mai scump decat am zis eu. Vezi, Mr. G knows everything.
Eu estimez la $14.000 bid-ul final.
Hai sa ma bag si eu. Zic $7000 :)
Daca vi se pare interesant, o sa fac un thread cu best bargains, dar nu chesti gen pietre-verzi.biz, ci cu domenii care arata bine pe hartie si au potential de monetizare (si evident sunt listate la preturi decente). Am o colega care imi pregateste o lista cu licitatiile in fiecare dimineata, si le pot posta pe cele care apar cu verde :)) In unele dimineti nu sunt niciunele verzi, deci nu o sa am ce posta :)) Evident imi rezerv dreptul sa ascund unele, insa doar in cazul in care chiar si chiar le vreau. Ma mai gandesc la optiunea asta, e doar o idee ipotetica.
Cred ca ar fi interesant un astfel de thread.
creditcheck.org - pretul curent a ajuns pe Snapnames la 2500$.
Update - 3100$
*** Update - 6000$, 18 ore ramase***
****Update 7200$, 3 ore ramase****
Update 16300. Ridicata in 1 singur pas de la 10K de buydomains.
Reamintim pronosticurile:
Dragos Nicu 14.000$
Alex Dumitru 7.000$
EDW 8.000-8.500$
Edy 27.000$
Nichita 15-20.000$
Eu 11.000$ (sau +/- 20%)
NR. Vad ca si buydomains e in joc, deci s-ar putea sa vedem niste sume mai mari jucate.
CLOSING PRICE iety 07-Dec-2010 12:35 PST $31,000.00 Bid Placed
Cei de la BuyDomains l-au ridicat la valoarea asta, deci a fost o licitatie foarte atipica. CreditCheck.info s-a vandut anul trecut cu +500$. CreditCheck.com a fost 3.000.000 de $.
Edy, ai nimerit-o. Iti datorez un pont pentru un domeniu bun. Spune-mi ce buget ai (de la reg fee pana la oricat) si spune-mi tot pe privat ce nisa te intereseaza.
>domain appraisal< este valabil la godaddy.com si m-au incarcat 69.99 $ pentru un domeniu .am ca mai apoi sa ii recuperez si sa il cumpar (valoare 74.99$)
cam asta este experienta mea cu domain appraisal :) va sugerez sa nu platiti pentru o asemenea "experienta" dar fiind vorba debanii vostri, decizia e la voi :)
Cika Bum, nu inteleg nimic din postarea ta.
1. Un appraisal la Godaddy este $14.99 sau 28.99 certificat. Domain Appraisal | Let Our Experts Evaluate Your Domain Name
2. Cum adica sa il recuperezi?
3. Pentru ce sa nu platesti?
Sunt impresionat "sergiuliano" de postul tau, cand ai vreme da-mi de stire te rog, ca poate reusim sa punem "tara la cale" impreuna , merci ;-)
Rog o parere despre domeniul firme.biz
Va multumesc! :)
Hai sa incerc si eu cu unul, 2012theendoftheworld.net .
~368,000 cautari exacte lunare (la momentul asta)
Chiar nu stiu de ce crezi ca ti-ar da cineva mai mult de 10$ pe domeniul asta, cand, cu putina imaginatie, poti gasi N combinatii de domenii libere atat pe .com cat si pe .net, .info, .org.
Eu nu pot inteleg oamenii care la nici 10 minute dupa ce cumpara un domeniu vin si intreaba cu cat il pot vinde. Tu pentru asta l-ai cumparat? Sa faci bisnita cu el? Cate milioane de dolari credeai tu ca valoareaza?