~ 50e
Versiune printabilă
draperii.ro
pisici.info - cu siguranta minim 100euro
draperii.ro - pretul de inregistrare, nu vad pe cineva sa cumpere draperii online, mai ales femeile... care ca de obicei trebuie sa "probeze" tot ce vad.
Daca era perdele.ro era alta treaba.Citat:
E concurenta destul de mare pe keyword, sunt cateva magazine online, probabil ca nu degeaba.
Un mic offtopic: arunca o privire la primul site din google.ro la cautarea "draperii", sa vezi cat e de analfabet ... Am intrat special sa verific numarul de cautari si toate cele ... E incredibil, dar adevarat ... un site cu o greseala gramaticala uriasa in numele domeniului e pe primul loc in google.ro :D :D :D "draperi" auzi ... Contacteaza-l si spune-i ca ai de vanzare draperii.ro, poate asa se trezeste si el la realitate!!! :D :D :D
Ontopic: 65-75 EUR
Draperii.ro ~ 150e
Dupa o cautare mai amanuntita imi schimb parerea despre draperii.ro, valoare in jur de 80euro.
Stiu la ce te referi, dar nu cred ca tocmai primul site de draperii din google.ro s-a gandit la asa ceva ... Gen, domne`, imi cumpar un domeniu cu o greseala gramaticala pentru ca romanii sunt prosti si oricum nu stiu, il duc pe primul loc si nu mai conteaza nimic! Iti zic eu cum a stat treaba: omul habar nu avea cum se scrie corect cuvantul "draperii", dar s-a ocupat de dezvoltarea afacerii sale pe internet si acum totul este in regula ... dar sa nu crezi ca acest mic antreprenor si-a cumparat domeniul aferent site-ului pentru a atrage vizitatori din greselile de type-in ale oamenilor ... Da, facebok.com sau gogle.com sau musyc.com sau busines.com merg ... Insa nu cred ca se compara volumul de cautari ale acestora cu "draperii" ... Hai sa fim seriosi! Eu inca nu ma pot abtine sa nu rad de ceea ce am vazut mai devreme! :D :D :D
O parere despre valea-prahovei.com va rog ... Absolut toate domeniile pe toate extensiile premium sunt luate, atat cu cratima, cat si fara ea! Va multumesc frumos! :)
Nu este un pret imens, e doar un pret normal +-150e.
Pentru cineva din business ar putea valora chiar si mai mult, nemaicontand ca .net/org ar fi libere. Am avut tranzactii similare. Sunt unii oameni care vor doar .ro sau .com, si pot sa ofere lejer cateva sute pentru domeniul afacerii lor. Mai sunt si cei ca tine, ca mine care iau in calcul la fel de bine si o varianta .net dar nu toata lumea a auzit de .net/org/info ca noi.
da, scuze, nu era quote pentru opinia ta, doar pentru domeniul in sine.
divertisment.org ?
jocuridefete.eu - nu suna deloc bine mai ales daca se citeste jocuridefecte.eu, din greseala :), jocurifete.eu e altceva.
horoscopurania.biz ?
appleromania.info ?
horoscopurania.biz - dupa parerea mea in jur de 20euro
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
appleromania.info - nu se risca nimeni sa dezvolte ceva pe el, valoare e 0 mai ales ca appleromania.net/ .org/ .biz sunt libere.
asistente.ro
Din punctul meu de vedere e un domeniu interesant, dar dupa cum vezi si tu, la cum merge sistemul de sanatate din Romania, valoarea lui e destul de insignifianta. Eu personal, nu as da mai mult decat pretul de inregistrare! Este doar o parere proprie, subiectiva, asa ca trateaz-o ca atare! Mult succes! ;)
Dar despre domeniul laoferta.net (in maxim 7 zile sper sa deschid siteul :D )
Hai sa intreb si eu ceva: videochaturi.ro :D
mai incerc si eu odata.
cat credeti ca ar valora divertisment.org ? :)
In jur de 40euro dupa parerea mea.Citat:
cat credeti ca ar valora divertisment.org ?
Cat credeti ca ar valora filme-ok.info sau jocurivideo.info
Rog si eu o parere de la dvs. despre domeniul valea-prahovei.com ... Mentionez ca nu mai este libera nicio alta extensie premium, cu sau fara cratima! Multumesc! :D
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
suplimentenutritive.info ... Pareri? :)
Si il adaug si pe fratiorul lui mai mare, dar cu cratima, suplimente-nutritive.net ... Competitia este destul de mare, sunt destule magazine online maricele care comercializeaza aceste tipuri de suplimente ... :)
La suplimente nutritive eu as spune 100 E(poate sunt putin subiectiv).
matei, am adaugat si varianta cu cratima .net, pe care o doream de foarte multa vreme ... abia acum am reusit sa o achizitionez ... Cred ca tu stii cam cum merge piata pe partea asta de suplimente nutritive, observ din poza ca ai legatura cu domeniul culturismului. :)