Not anymore :)
Merci de pont.
Versiune printabilă
infoturism.net a fost al meu, insa nu l-am reinoit. Este marca inregistrata in RO si am considerat ca nu pot dezvolta ceva durabil pe el. Mai mult, nici la vanzare nu am primit vreo oferta peste 20 eur.
Bafta noului detinator!!!!
info-turism.info liber. Destul de mișto, zic eu. Bine, e liber și .org, dar nu cred că vă tentează așa mult.
predictii.eu, liber. Merge pentru mai multe chestii.
Cu placere ! Un domeniu brandabil . Am omis sa spun ca pe acest keyword si .xxx este luat .[COLOR="Silver"]
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Imagini , multe domenii bune sunt lasate sa expire in fiecare an. Pot sa spun ca am vazut cazuri in care proprietarul a cerut pe un domeniu 200 E , l-a lasat sa expire si a fost achizitionat la o saptamana dupa stergere cu peste 1000 E . Asta-i viata ...
laptepraf.net este al meu dar expira zilele astea, daca e cineva interesat
Chiar am incercat sa stii, in engleza si pe .com chiar si cele mai "nastrusnice" combinatii cum ar fi appyours.com sunt luate.
Citat:
Un pont pentru un site dedicat aplicatiilor de iphone? M-ar interesa un .com in engleza ca in viitor sa pot face si o versiune in engleza a site-ului.
Multumesc frumos!
myfreeappleiphone.com
iphonesonlinestores.com
theiphonebyte.com
thatsmyiphone.com
appiphonefree.com
freeiphonefree.com
iphonefixme.com
myoldiphone.com
unlimitediphonedata.com
jocuridenoroc.info - șters / liber
jocuridenoroc.net - pending delete
tigaraelectronica.ca
tigara-electronica.ca
tigara-electronica.biz
Cristian, ai tu cunostinta ca un domeniu .ca rankeaza pe google.ro ?
Ah, scuze, am confundat cu .co ....my bad! :(
Pai da si .co e tot pe acolo...Citat:
Ah, scuze, am confundat cu .co ....my bad!
Care vreti sa oferiti ponturi pentru limba romana urmatoarele tld-uri sunt bune:
.ro , .com , .net , .org , .info , .eu , .biz -in ultima instanta, atat!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ceva ponturi ( am vazut ca e la moda inversarea de cuvinte, si talmes balmes de cuvinte cheie:
herculanecazare.com
cazare-valcea.com / cazarevalcea.com
cazare-baile-herculane.com / cazarebaileherculane.info
cazareeforie.net
cazareregimhotelier.net
cautcazare.net
cazaresighisoara.org
infocazare.info
cazare-pensiune.net / cazarepensiune.net
cazare-hoteluri.net / cazarehoteluri.net
ofertacazare.com
cazarebucuresti.biz - bun bun (cine stie pentru ce e bun :) )
cazareherculane.net
cazareolanesti.net
Broderii.com proaspat
anuntulonline .info - șters / liber; fost website activ - Google; DA 16, PA 21.
jocurishooter.eu
turismeuropa.eu
turismbalnear.eu
Aceste domenii va expira in urmatoarele 7 zile.
jocuritari.biz
jocuritari.eu
jocuritari.eu - inregistrat de cineva mai rapid ...
laptopuri.co - disponibil din nou
vremeabucuresti .net - șters / liber - exact local: 90.500 / extins local: 301.000.
Pentru jocuritari,eu am primit PM cu multumirii pentru pont de la un user seopedia.
emasini.net - liber
piesemasini.com - liber
vanzarimasini.biz - liber , restul ocupat
serialegratis.net - liber
http://www.homebanc.ro homebanc 823.000 cautari lunare globale si home banc 246.000
in ce limba? din pe eng si nici pe romana nu vad rezultate de gen.
http://thebeast.ro/images/homebanc.jpg
L-am cumparat eu acuma, sper ca e ok :)
Ai uitat sa bifezi exact sau asa ai dorit?
Cautarile alea nu-s pentru exact si pentru cei mai multi conteaza numarul exact de cautari.
Important este ca are cautari, cred ca se poate duce lejer pe prima pozitie la cautariile respective, poate are si un CPC bun, nu?
Cautarile extinse se refera la derivate dintr-un keyword (keyword + ceva sau ceva + keyword) sau la altceva? Nu prea inteleg..
Cristian, eu zic keyword si keyword + ceva, acuma daca ai tot verificat, am facut o investitie proasta? Care e parerea ta?
Sunt cam rezervat in a imi expune parerea, risc sa mi-o iau iar pe coaja, dar conform Tool-uri oferite de trafic.ro aceasta investitie pe RO e cam proasta. Banuiesc ca home banc se bazeaza pe o greseala de exprimare a keyword-ului home bank, care defapt este o greseala derivata din home banking.
Definiția căutărilor extinse, potrivit Google: "The sum of the search volumes for the keyword, related grammatical forms, synonyms, and related words ".
Însă căutările exacte locale sunt infime: doar 28.
Cred că expresia corectă era home bank cu 14.800 căutări exacte locale.
afiliereweb.com
plationline.org / .biz
Investitie proasta, google isi da seama ca home banc se refera la home bank si va pune homebank.ro primul site.
haineieftineoriginale.com/net/org/info
desene-online.org (deseneonline e liber si el)
servere.org
forumpost.org/info
love4ever.net/info
freewebpagedesign.org