[14.800] clle:
Telefoane-Ieftine.net / .info
Versiune printabilă
[14.800] clle:
Telefoane-Ieftine.net / .info
AsigurariOnline.eu - singura extensie ramasa libera
CentraleElectrice.info - disponibil de astazi pentru cei cu businessuri in domeniu
Reviewuri.info - eliberat, Reviewuri.net - liber. Mi se par potrivite pentru cei ce vor sa faca recenzii pe zona electroIT sau electrocasnice.
Haine-Originale.info - liber din nou.
TRICOURIPERSONALIZATE.BIZ - In curand
Parca mai bun ar fi:Citat:
TRICOURIPERSONALIZATE.BIZ - In curand
tricouri-personalizate.org - liber :)
PremiumDomain.ro
digi-sport.org - 110.000 căutări cu "digi sport" și 33.100 căutări cu "digisport" (exacte/lunare).
Buchete.org
Sanitare.info
disponibil în curând: poianabrasov.info
Referitor la trademark in numele domeniului, ca se discuta de Nokia acum cateva pagini, am avut probleme cu Amazon pt "kindle" si cu Sony-Ericsson pt cuvantul "xperia". In ambele cazuri site-urile erau de accesorii. Amazon mi-a luat vre-o 5 domenii si culmea mi-a oferit taxa de inregistrare inapoi. Sony-Ericsson m-au abordat prin avocati si au fost ceva mai agresivi in exprimare.
Si Apple a ras o gramada de site-uri in 2007-2008 pt trademarkul "iPhone". Partea frumoasa a fost ca ii radea doar pe aia care ofereau metode de deblocat telefonul si am castigat 3-4 pozitii doar pt ca Apple inchidea la 2-3 saptamani cate un concurent al meu. (Ce vremuri, in care chiar puteai sa stii ca esti pe locul 4 si sa lucrezi incet sa urci pe 3, nu ca acum cand ba esti pe prima pagina ba pe a treia, ba pe prima pagina sunt doar rezultate de la un singur site.)
emisiunitv.eu/biz restul ocupate
horoscopulzilei.net/org/biz
adolescentii.com/net/info
fetele.info/org
Cam atat momentan :)
CarduriCredit.net
Cofetarie.net / .info
Toate au fost inregistrate ani buni.
Mersi pentru cofetarie.net :D
Salutare , va cer un sfat , vreau sa fac un site de prezentare cu portofoliul de site-uri pe care le detin , site-urile sunt axate pe zona copii ( chat , muzica ,cantece pt copii, povesti , desene animate ,desene de colorat , jocuri etc ) As dori daca se poate cateva sugestii pentru numele domeniului. Mentionez ca nu voi lua un domeniu pe RO. Site-ul va adresa clientii pentru publicitate pe site-urile respective. Multumesc
Cu multa placere. Sa iasa de un proiect dulce, zic! :)
@midanius: gradi.info (domeniu inregistrat pentru prima oara in 2005) Extensia .info e foarte potrivit pentru un site de prezentare si toti cei care au luat contact cu lumea copiilor stiu ce inseamna gradi.
horoscoponline.net / .org
horoscopchinezesc.net / .org / .info - emd: 8.100
horoscop-saptamanal.org / .info - emd: 49.500
Mancaruri.info
Coafor.info
RochiiIeftine.info (pentru cei ce prefera fara cratima)
AdidasiIeftini.info
cateva ponturi pentru un site de pariuri? Predictii, analize, biletul zilei..
pariul-zilei.ro
SEMpedia.ro
Niste ponturi de domenii dupa parerea mea foarte bune:
enciclopedii.eu / enciclopedii.org / enciclopedii.info
inginerie.net /.org / .info
calatorii.org - foarte bun!!!
atlase.org / .info
bauturi.eu
turistul.org
legislatie.biz
tehnologie.org - bun bun :)
baruri.org - foarte cautate :)
ecologice.org - prea bun, prea..
Le tineam pentru mine... speram la ceva proiecte frumoase, dar e o perioada grea pentru mine, stau prost cu bugentul, am zis ca e pacat de ele sa stea nefolosite, spor la treaba :)
Pe locuri, fiti gata, start: jocuri-pc.net (si .info) din nou liber:
[49.500] cautari locale lunare exacte [jocuri pc]
jocuripc.eu - liber :)
Bun si el :) "Pontul" e si din perspectiva numarului de cautari exacte, nu doar al extensiilor libere.
Oricum, chiar si cu cratima, cred ca jocuri-pc.net > jocuripc.eu atat din perspectiva utilizatorilor, cat si a unei eventuale vanzari a domeniului.
E doar o preferinta personala, insa eu exclud extensia .eu la cautari si inregistrari, fie si din cauza pretului de inregistrare / reinnoire mai mare decat al trioului favorit .com/.net/.info
un .eu ii vreo 5$Citat:
Oricum, chiar si cu cratima, cred ca jocuri-pc.net > jocuripc.eu atat din perspectiva utilizatorilor, cat si a unei eventuale vanzari a domeniului.
E doar o preferinta personala, insa eu exclud extensia .eu la cautari si inregistrari, fie si din cauza pretului de inregistrare / reinnoire mai mare decat al trioului favorit .com/.net/.info
e un euro acum de fapt. dar 10+tva reinoire
Tusnad.net recent
com/ro/eu/info/org taken
In curand sovata.org
adidasinike.net Available
adidasioriginali.net Available
jocuripoker.eu Available
programetv.biz - căutări exacte 135.000 / căutări extinse 673.000 - cpc 0,41 lei (.com în licitație pentru minim 7,650 USD)
Un pont pentru un magazin de haine, care va reuni diverse articole de imbracaminte ?
@JoeDirt
hainesupertari.com - expresia "haine super tari" este utilizată frecvent de adolescenți/te.
@JoeDirt Inventeaza un nume funky, catchy, usor de scris, pronuntat si memorat. Nu cred ca poti primi un "pont" pe nisa asta in sensul de exact match. Unele expresii precum "haine super tari" au multe cautari pentru ca exista siteuri active (hainetari.ro, hainetari.com) la care oamenii revin prin cautarea pe homepageului browserului.
Chiar as vrea sa ofer un pont, dar mi-e aproape imposibil sa gasesc ceva. O varianta: mergi pe nume de femei (mai exotice, ca celelalte sunt luate), vezi maxine.ro sau pe substantive legate de domeniul respectiv, cum a spus @neo mai sus: umeras.ro
Mie mi-ar placea de exemplu CabinaDeProba.ro, dar este bineinteles cumparat. Desi un domeniu precum HaineOnline.co este liber si are un numar de clle foarte sexy, nu cred ca e recomandat din cauza concurentei si al extensiei.
----
Si un pont pe alta nisa: BijuteriiDinArgint.info liber de cateva zile (.com & .net luate). A fost al meu si l-am lasat sa expire pentru ca nu ma mai intereseaza nisa.
Un pont pentru un site dedicat aplicatiilor de iphone? M-ar interesa un .com in engleza ca in viitor sa pot face si o versiune in engleza a site-ului.
Multumesc frumos!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
infoturism.net proaspat si bun
com/eu/org/info/pro/ro/md/de/it/ee/ru luate