sa il folosesti cu placere:)
cupoanereduceri.net 1.300 cautari exacte
Reducerideaur.com 1.900 cautari exacte
Reduceri-online.org 1.300 cautari exacte
cautareduceri.org 14.800 cautari exacte
Sitereduceri.net 1.600 cautari exacte
Versiune printabilă
sa il folosesti cu placere:)
cupoanereduceri.net 1.300 cautari exacte
Reducerideaur.com 1.900 cautari exacte
Reduceri-online.org 1.300 cautari exacte
cautareduceri.org 14.800 cautari exacte
Sitereduceri.net 1.600 cautari exacte
freepcgames.biz 74,000 Global Monthly Searches , 18,100 Local Monthly Searches , Approximate CPC RON1.51
gamemods.biz/co/me/ws
freesoftwaredownloads.co Global Monthly Searches 27,100 , Local Monthly Searches 8,100 , Approximate CPC RON0.85 , Competition Low
cupluri.net ro/com/eu/org/info/xxx/co/cn etc taken ultraproaspat si bun
bani-online.net ro/com/eu/info/biz/in/us taken ultraproaspat si bun
cumpara.org
cizmeonline.net
tigara.info
tensiometre.eu
hainute.org
chilipir.info
chilipiruri.com
agentiedeturism.info/org
fotbalist.net/org.biz
crima.info/biz
magazinul.org/biz
albume.org/biz
gateste.net/org/biz
rezumat.net/org/biz
motoare.org/biz
gimnastica.org/biz
Un pont pentru site de prezentare web? Multumesc!
Tutoriale.biz proaspat ...
ma uitam de un domeniu brandabil pentru un portal ... mi-am omorat creieru cateva zile la rand pana am dat de un domeniu al naibii de ok si mai era si liber ... portalu [.] ro ... care mie unu imi suna foarte foarte bine ....
ontopic: am mai verificat cateva domenii similare cu ideea mea de domeniu pentru portal si vad ca sunt libere ... poate vrea cineva sa le ia:
dictionaru.ro
cursu.ro
directoru.ro
mai puteti si voi verifica dupa astfel de domenii ... mi se par destul de memorabile iar o parte nu sunt luate ..
Nu stiu ce sa zic ... intr-adevar par brandabile, dar faptul ca totusi contine chiar in domain name o greseala gramaticala nu ar arata chiar profi .
Parerea mea.
Toti vizitatorii de pe acele domenii la a doua cautare vor merge direct pe dictionarul .ro , cursul .ro , directorul .ro , din instinct(cel putin cei care au scoala).
robyroy ... no offence dar nu cred ca intra la greseli gramaticale ...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
daca logo-ul domeniului e defapt numele lui: spre exemplu: portalu.ro .. etc .. eu zic ca le ramane in minte ... iar cei care au scoala stiu ca portalu.ro si portalul.ro nu e acelasi lucru ;)
E pe naiba ... :) este un cuvant articulat doar pe jumatate .
Este o opinie pur personala. POsibil sa ma insel, si sa mearga branduirea unui asemenea domeniu foarte bine. Sau Nu. E un risc pe care trebuie sa ti-l asumi. Eventual logoul sa fie ceva de forma Portalu' , ca sa vada tot omu despre ce este vorba.
Eu zic ca nici macar nu se poate vorbi de risc iar ca domeniu pe care l-am luat eu ( si restul pe care le-am oferit la ponturi ) sunt chiar branduibile si o alternativa foarte foarte viabila pentru variantele cu l in coada care sunt ocupate :) .
no bene...Citat:
Eu zic ca nici macar nu se poate vorbi de risc iar ca domeniu pe care l-am luat eu ( si restul pe care le-am oferit la ponturi ) sunt chiar branduibile si o alternativa foarte foarte viabila pentru variantele cu l in coada care sunt ocupate .
cine vrea un brand :) osu.ro sa puna osu la munca.
Caut pont domeniu .ro pentru un portal generalist gen itbox sau portal info.ro , orice pont este bine venit, multumesc anticipat.
Indiferent daca au scoala sau nu, daca acele siteuri vor exista, lumea va intra pe ele ;)
bucurestiu.ro, siteu.ro, forumu.ro de ex. sunt libere
succesu.ro, ziaru.ro in schimb, NU sunt libere
.. asa ca e clar ca sunt cumparatori pentru acest segment.
mersi de pontCitat:
portalit.info
Dar sunt interesat doar domenii .ro pentru un portal generalist.
generat.ro
actuali.ro
porton.ro
infog.ro
oricare.ro
azisimaine.ro
ontopic.ro mi se pare cea mai buna alegere, usor de retinut, sonor, fara probleme de spelling.
atenti.ro
it-isti.ro
info-ro.ro
kidu ... domeniu e meserie .. mai ales pentru un forum generalist ... noroc ca mi-a trecut febra domeniilor ca altfel il luam ... din pacate nu o sa am timp sa ma ocup asa ca mai bine il las unuia care poate o sa dezvolte ceva frumos ..
cum ziceam mai sus ... 3 zile mi-am batut capu sa gasesc ceva ok pentru un portal generalist ... in romania mai mult ca oriunde sunt portaluri generaliste cu sutele .. si prin urmare si domeniile care sunt ok sunt cam luate ..
ontopic: chirii.net FRESH
Nu e problema de concurenta, ontopic.ro e foarte bun dar nu are rost sa fie stricat pe un portal, merge foarte bine forum sau blog, portale sunt cu miile dar doar 4-5 vad in top.
In continuare caut ponturi domenii .ro pentru un portal generalist, ofer 10$ pentru domeniul ales, doar un domeniu voi alege.
urmeaza sa lansez 2 site-uri ... anunturixxl.ro si jocurixxl.ro ( primul deja s-a lucrat destul de mult la el .. al doilea e doar in faza de "urmeaza sa" ) ...
se preteaza ca si nume de domeniu pentru un portal si: portalXXL.ro ... nu suna deloc rau si e memorabil ... eu pe asta mizez cu celelalte 2 proiecte ... :)
chirii.net proaspat
Broscoi ... http://forum.seopedia.ro/domenii/132...tml#post185739 ... ultima linie :)
broscoi, ai intarziat...40 minute :)
portalultau.ro
uvi.ro
zot.ro
pecu.ro
Ultimele 3 nu au nici un fel de semnificatie :) , ca sa nu deschid un nou post intreb aici , daca un domeniu .ro ma intereseaza si aceasta este deaja luat dar domeniul nu este online , cum pot lua legatura cu propietarul , sau cum pot face sa iau eu acel domeniu ?
stirionline.org 15.000cautari exacte
Fotogenic.ro
O sugestie pentru un portal de telefoane/gadget-uri ?
Multumesc frumos.
picturi.net proaspat
Sa luat, mersi de pont :)Citat:
picturi.net proaspat
Sacele.net poate fi de interes pentru cei din acest oras ...
costume-halloween.net 4.400 cautari exacte, nimic liber cu cratima sau fara.