-
Lol ! in unele discutii de ego-ul unora nu ai loc nici sa stai in camera sau pe aceeasi pagina de forum. oricum Dmoz nu mai e ce era pentru ca din voluntaiat lucruri de prea mar magnitudine nu pot sa mai iasa bine. spor tuturor cu Dmoz. eu m-a lasat demult sa il mai bag in seama.
-
marius_wiz, multumim de mesaj ...e de un real folos.
-
daca as fi moderator pe seopedia discutia se oprea dupa primul raspuns al lui krum..
acum cand cineva o sa caute informatii.. o sa se piarda in flame-ul facut de unul sau de altul si iar nu am facut nimic... krum, abuzeaza tata cand e cazul. acum era cazul...
-
ibaldazar, nu ma deranjeaza...oamenii devin penibili prin ceea ce zic si fac ei, nu prin ceea ce zic si fac altii. Lasa sa stie toata lumea, poate a doua oara or sa gandeasca.
Mai astept nelamuriri privind DMOZ si in special W/R.
-
@krumel - poti arunca o scurta privire pe www.regim-hotelier.com sa imi spui ce am gresit sau trebui modificat, ca si eu pot zice ca de 2 ani tot incerc dar nu stiu unde gresesc :rolleyes:
Merci
-
Carcotas, "problema" nu e neaparat la tine...poate fi si la editorul care se ocup..n-are timp, nu e activ sau nu e nici un editor in categorie.
Cand un editor o sa il gaseasca, probabil o sa il adauge.
As vrea sa nu transformam topicul intr-un DMOZ status report, ptr ca nu sint dispus sa fac asa ceva. Daca aveti intrebari privind DMOZ, in special W/R, va raspund.
-
Pentru categoria de jocuri online exista vreun Editor?
-
Editorii sint afisati public pe fiecare categorie. :)
-
Mda...Dupa cate vad in categoria de jocuri nu este nici un editor. Deci o sa astept mult si bine pana o sa-mi fie aprobat siteul. :D
-
In categoria jocuri este sigur! Poate e pe o categorie mai mare si de asta nu ii apare numele in jocuri dar 100% este cineva si se si ocupa.
Am trimis wowbox.ro alaltaieri si ieri am vazut referer din editors.dmoz
daca tot mi-au acceptat site-ul cei de la blizzard poate si cei de la dmoz vor accepta.
@carcotas: fara sa am vreo legatura cu dmoz, cred ca motivul neacceptarii e ca site-ul arata neterminat?
in footer ai: (c) 2007 Website Name. Designed by Cosmin Petrescu