Vreau doar să expun părerea mea (aproximativ subiectivă însă documentată) despre tot ce înseamnă procesul prin care tu ți-ai pierdut pagina.
Va fi din ce în ce mai rău și trebuie să nu te mai bazezi pe conținut video "împrumutat". Dacă vrei să faci un grup sau o pagină unde se discută lucruri interesante sau există un topic mai mult "profesional" este superb. Dacă focusul principal este însă video (postat fără drepturi de distribuție/copy) eu zic să încerci ușor ușor să tranziționezi încă de acum spre alt model de business.
Motivul? Facebook încearcă de foarte mult timp să-și creeze conținut video propriu și să incurajeze utilizatorii să o facă la rândul lor (versus să încarce în Youtube și să linkuiască în Facebook). În acest sens, se testează deja în US un model de monetizare pentru creatorii de conținut.
Știu că nu te ajut cu mult în legătura cu problema ta specifică (și consider că nimeni nu te poate ajuta, pentru că acel conținut (inclusiv followerii) al acelei pagini este probabil 100% pierdut, chiar dacă posibil vei fi lăsat să continui să reiei pagina), încerc măcar să îți aduc în vedere că ar trebui să gândești alternative de business (sau ca hobby, dacă asta este și nu neapărat reprezenta o monetizare acea pagină).
Dacă era legat de un cont de advertiser (unde Facebook are interes să fie mai "aproape") aveam cu ce să lucrăm. Când e vorba de conținut organic, sunt foarte puține șanse, indiferent de "cât de conectat ești".

Răspunde cu citat