Din pacate nu sunt sanse, am avut o pagina raportata de un concurent, m-am judecat si am castigat... dar la FB pagina a ramas pierduta. Dan Tansa - nu stiu daca stie lumea cine-i, a pierdut pagina lui personala .. culmea ca i s-a dat voie sa faca alta cu acelasi link... dar e la zero... mai stiu o ziarista din Hunedoara care e cam .. nimfomana ... i-au furat numele si culmea, desi era cu datele ei reale, pagina fake a ramas, profil de fapt, al ei a fost "delete" .. nu prea ai unde si cui scrie la FB. Asa cum ati vazut de cand cu DDRP a sters-o din Irlanda in SUA, deci va fi si mai greu sa contesti ceva... pe de o parte e domeniu public, pe de alta e tarlaua lui si face ce vrea ..
Ca idee .. mi-a expitar nr de telefon de la un cont .. habar nu aveam... uitasem, cand sa intru ca sa recuperez nu exista decat telefon sms ca varianta... desi numarul nu mai este alocat, habar nu am cum sa fac sa iau contul... care e pe numele de fata al nevestimii - deci parca vad ca zice ca nu e al ei... si-a mai incurcat si luna zu ziua... deci naspa!

Răspunde cu citat