Citat Postat în original de SergiuB Vezi Post
@Baxi nu, nu e obligatoriu sa se propage in mod egal catre toti userii. Facebook ruleaza mii de teste simultan. Tu poti sa vezi o varianta / ai o functie, eu nu. Acum, se poate sa fie si un test cum spui tu, dar se poate sa fie si un bug care sa ruleze doar in grupa ta de A/B testing.
Sunt constient ca ruleaza foarte multe teste simultan, dar speram sa testeze aceste chestii la nivel de functionalitati, nu la nivel de afisare a noutatilor pe newsfeed. De exemplu cand s-a implementat la inceput functia de Live Stream unii o aveau, altii nu. Au facut diverse teste probabil sa vada cum se comporta din punct de vedere tehnic si etc. Dar sa imi tai din noutatile paginilor carora eu le-am dat like ... nu mi se mai pare a test

Sa zicem ca este un test si suntem un grup de persoane carora nu le mai apar pe newsfeed postari ale paginilor care le-am dat like, doar ce posteaza prietenii si postarile sponsorizate. Pe baza a ce se raporteaza ei ca e un succes sau nu? Pe raportarile primite ca nu mai primesc ceea ce li se afisa inainte in newsfeed, prin conturi dezactivate, aplicatii dezinstalate de pe telefon?