Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
Pe 22 octombrie, facebook a anuntat ca motorul de cautare al site-ului va afisa si rezultate din postari publice, apartinand unor persoane sau pagini cu care utilizatorul ce initiaza cautarea nu este conectat. Informatia apare pe blogul oficial facebook si am scris despre posibilele implicatii pe blogul DWF:
Cum spune si Edy, cautarea pe Facebook cred ca are ca scop principal gasirea de persoane si mai putin de continut relevant. Poate ca este si o strategie prin care incearca sa aduca calitate continutului din Facebook, care este dupa parerea mea 90% junk.

Pe de alta parte nu vad de ce ai cauta continut in Facebook Search, cand poti folosi Google, care intoarce rezultate si din Facebook.

Referitor la articolul tau,
Daca in urma cu cativa ani ideea de SEO pe YouTube parea de domeniul fantasticului, acum sunt aproape 10.000 de cautari lunar pentru expresii de forma “seo youtube” sau “youtube seo”, Bid-urile pe Adwords pentru aceste cuvinte ajungand in SUA la aprox. 10$/ click.
Interesul pentru campanii de SEO in Facebook exista insa de mult timp si pare sa fie la un nivel chiar mai ridicat decat cel pentru campanii de Youtube SEO, lucru pe care il confirma datele disponibile in Google Trends

Cautarea "facebook seo" nu cred ca demonstreaza un interes pentru "campanii de SEO in Facebook", ci mai degraba un interes pentru optimizarea paginii Facebook a.i. sa apara in Google Search.