@ rapsodia
Corect, asa e , nu se mai face update de mult dar plec de la ideea cand se va face ca va avea acel pagerank; pana se face update ne ghidam doar dupa celelalte metrics-uri, Moz, Majestic, Ahrefs
@ tom
1. Costurile
- 9$ domeniul;
- hostingul e f mic pentru ca am deja 60 de shared hostinguri platite si in functiune, daca mai adaug inca un domeniu pe fiecare din ele nu-mi creste cu nimic costul , cele 60 de conturi fiind deja platite/sustinute din alte surse, nu socotesc mai mult de 2$;
- blog aranjat frumos: 15$ - am mai facut si au iesit foarte bine;
- 10 articole x 3$ = 30$;
Pana acum am cheltuit 56$.
Ma incadrez in restul de 44$ pentru link building. Poate mai depasesc un pic dar oricum suma finala e ~ 100$
2. Merita doar daca reusesc sa imi fie acceptate un numar mai mare de linkuri decat in mod normal cu un domeniu comercial. Cum spuneam, asta-i marea intrebare, cu cat la % la mult voi prinde mai multe linkuri din simplul fapt ca la inceput blogul nu va avea caracter comercial si va trece mai usor de "Awaiting moderation..." sau similar.
3. De vandut, daca atinge metrics-urile anterior mentionate, categoric da se poate vinde cu 200$. Sunt o groaza de licitatii unde se vinde doar domeniul cu 200$ doar pentru ca are niste backlinkuri, eu vanzand un site functional am clar un avantaj si mi-ar fi mai usor sa-l vand. Cei care cumpara doar domeniul ar trebui dupa aia sa cheltuiasca cei 56$ de mai sus si apoi sa astepte reindexare care poate vine, poate nu , e mereu un semn de intrebare, pe cand daca ar cumpara de la mine le-as face un simplu "registrar push" cu sanse f mici de a ii fi deindexat site-ul in cazul schimbarii proprietarului.
Uite ca exemplu la ce preturi vinde David portofoliul sau de domenii: http*//domains.prnator.com

Răspunde cu citat