deci.. daca eu vand 1000 de fani la 100 de lei, tot pe aici pe undeva ii iei si tu de la facebook, nu? Si diferentele nu sunt extrem de mari, mai ales in cazul paginii tale.
Nu, nu spun ca ar trebui sa lasi facebook-ul si sa iei de la mine. Eu intotdeana am recomandat facebook ads!
Ideea e ca nu mai merge demult cu ads-urile pe facebook. Era odata frumos si bine. Acum s-au schimbat multe.
Erau vremuri cand de fix 1$ primeai 100 de likeuri/vizite, total targetate. Acum, de aceeasi bani nu mai primesti nici 10%. Fanii nu mai sunt chiar atat de targetati. majoritatea dau like la tot ce prinde.
Fanii targetati dupa interese sunt "culesi" dupa paginile carora dau like. Daca eu am dat like la pavarotti, nu inseamna ca sunt fan pavarotti. Ai inteles ideea? Iar eu daca dau like paginii tale, nu inseamna ca voi fi si activ, doar ca am vazut pagina in ads si am vazut ca inca 4-5 prieteni au mai dat like.
Stii cum e moda? Daca x, y si z au dat like, eu de ce sa nu dau? Si uite asa se pierde targetarea!
Fac pariu, ca in momentul de fata, minim 20% useri dau like "total aiurea".