Tks: Custom Robots.txt !!!
Cat de curand o sa-mi refac blogul personal.
Versiune printabilă
Tks: Custom Robots.txt !!!
Cat de curand o sa-mi refac blogul personal.
se pare ca blogger are ceva probleme weekendul asta, tot apare "Service Unavailable Error 503"
Foarte bune schimbarile!
:) ori ochii mei sunt de vina ori astia sunt praf la design.e ok, se simte schimbarea dar intrebarea e cum sa revin la design-ul clasic? :)) abia m-am obisnuit cu youtube.com acum si astia cu blogger.
bloggerul e bun cand iei un domeniu .info ai chef de scris si nu stii daca bloggingul e de tine.
p.s:ati observat pana acum autobloguri pe blogger?
poate vorbim de acelasi bloguri.ti-am trimis pe pm un link.interesant e traficul pe care il strang :) e si mai tare ce zici tu, adica un fel de bot pe un remote.
Un widgets pentru Categori aveti habar ? Momentan folosesc widgets-ul pentru tag-uri pe post de categorii dar nu ma mai lasa sa selectez eu ce tag-uri doresc sa le afiseze ci toate la un loc.
:) hmm nu.si eu folosesc blogspot pentru ca imi place faptul ca, creste repede in PR.problema vine cand sa il muti...
edit:in momentul cand te intreaba daca sa ti le afiseze ca nori sau ca lista, nu te intreaba daca vrei toate tag-urile sau nu?la asta te referi?
apropo la ce ai scris mai sus, de la 1 aprilie noul design de la blogger va fi obligatoriu :) asa ca e trecut de mult de 1 aprilie :) si nu mai ai cum sa te intorci la vechiul design
si de ce sa te muti nu vad motivul..
Ma intreaba selectez doar cateva si nu mai apare pe site, acum 3 zile imi apareau tag-urile pe site dar dupa ce am adaugat inca unul a disparut.