Sunt perfect de acord. Desi Google spune ca a rezolvat aceasta problema si nu ar mai trebui sa fie probleme, ele inca exista.
Versiune printabilă
geee....eu te-am intrebat daca ai vazut un caz real cu aceasta problema
ca de citit, vad ca ai citit destul
insa ai vazut asa ceva? ai testat tu asa ceva? ai vazut un caz real? ai facut un test in care sa apara aceasta problema cu adevarat?
Daca da, arata-mi si mie macar unul
daca nu, cred ca tu esti "expertul" aici si arogant
:O
si sigur ai "uitat" sa te semnezi...toti "uita" :clap:
Multumesc Tudi! Raspunsul tau mi sa parut cel mai relevant! Pt. ca sunt perfectionist eu vreau sa fac totul ca la carte! Asa ca de aici am invatat ceva! Si am inca un punct in plus in fata concurentei! Daca mai stau mult pe forumul asta am sa ai spulber!
Cu placere Antonio. Chiar daca si eu, si Cristi si multi altii sunt de acord ca problema duplicate content-ului exista pe homepage-uri diferite, nu asta e singurul motiv pentru care ai nevoie de un domeniu canonic (am explicat mai sus si cum se impart link-urile si PR-ul). Bafta!
Deci chestia asta chiar functioneaza! Am analizat cu seocentro.com si pe data de 02.2008 aveam cumulat 750 links, dupa ce am adaugat redirectul pe data de 04.2008 am 1250 links! Deci No Comment!
Am un site - un magzin online.
Vreau sa apara pe primele locuri in cautarile google.
Am invatat ca backlinkurile conteza f mult pt Google.
Daca fac 20 de situri care au toate cate 100 de linkuri catre situl principal, o sa am de castigat ceva? O sa fie vreo imbunatatire in plasarea google?
Cele 20 de situri o sa aiba acelasi specific!
Daca prin acelasi specific, te referi la acelasi continut, e posibil sa primesti poate o penalizare, dar in niciun caz un "bonus" ca sa te ajute, ar mai trebui ca acele 20 de site-uri sa aiba si ele backlink-uri, altfel nu te ajuta cu nimic.
Da... ideea e sa fie mai vechi site-urile pe care vrei sa pui backlink-uri si sa fie deja indexate (eventual cu pagerank), asa nu rezolvi nimic.
Pune mana la munca ba tata! Decat sa faci 20 de site-uri si sa-ti pierzi vremea mai bine adauga 100 de link-uri in acel timp! Sorry nu sunt eu vreun profi dar...
conteaza si de unde ai linkurile, nu asa de la orice director la intamplare...