Wow, nici nu stiam ca se face si asa ceva :)
Oricum, si eu recomand cititul de pe forumuri. De ce? Pt ca te intalnesti cu situatii reale, nu numai cu teorie.
Versiune printabilă
Wow, nici nu stiam ca se face si asa ceva :)
Oricum, si eu recomand cititul de pe forumuri. De ce? Pt ca te intalnesti cu situatii reale, nu numai cu teorie.
Foarte adevarat. De cand sunt aici am citit multe pareri (avizate) si am gasit o groaza de tool-uri interesante. :)
Ei google google. Am cautat fragmente din ghid sa vad pe unde a mai fost furat si in SERP apare link-ul asta:
http://www.craiova-online.ro/search-...n-complet.html
Pe cand ghidul original, de aici de pe seopedia e in Supplemental :D
Doamne cat furt. L-am anuntat sa stearga ce a furat.
Mi-a raspuns administratorul forum-ului in cauza (altcineva fata de cel care a copiat si postat acest document acolo, care este tot administrator) si m-a asigurat ca pana Luni se va rezolva problema.
O sa se intereseze si o sa imi dea un raspuns.
Ok stiu ca e o picatura intr-un ocean, dar poate incet incet, isi dau si e-hotii astia seama ca nu-s chiar in codru. Mersi Cristi.
Vă rog să terminaţi cu presupusul furt al materialelor postate pe forum. Nu cred că interesează asta pe cineva, reveniţi la sfaturi pentru începători. :)
Terminaseram de mult cu (deloc presupusul) furt al materialelor :D
http://www.director-web.santamia.ro/...rticle-44.html
Luat cu permisiune sau simplu copy&paste?
P.S.: Ciudat e ca a gresit numele autorului.
Fara permisiune, dar macar a incercat sa citeze sursa :))
Trebuie sa fac odata un post pe blog despre numele meu. Cat de greu e sa scrii corect 4 litere? T u d i ? Pana acum am fost facut de clienti straini sau oameni pe forumuri/bloguri:
Trudi
Rudi
Todur
Tudur
Nudi
Tudy
Vinovat in citarea numelui tau este si fontul acela ROZ, care face ilizibil numele
scuze de offtopic
Hei, eu nu te-am injurat de familie, tu de ce te legi de rozul meu? :(
http://www.vand-cumparam.ro/detail.php?id=1377
Uite inca un imprumut. Luati baieti, ca e gratis copy paste-ul.
tu lasa-i pe ei sa fac ce vor, ca oricum daca au inceput asa sigur nu vor ajunge departe cu SEO. continua munca de calitate si lasa-i pe altii, timpul ii cerne usor pe toti .... atunci se vor vedea cei care presteaza munca de calitate ...
ps: i like your blog. eu nu am talent la scris ... insa ochesti cam ceea ce as vreau eu sa citesc, aud, scriu. cum am mai spus nu ii mai lua pe toti in seama. insa asta ar trebui sa te faca sa te gandesti data viitoare cand vrei sa mai ajuti pe cineva - gratis (nu ma intelege gresit-referitor la ultima fraza)
Asa arata .htaccess meul ! Folosesc joomla !
Cum ar trebuii editat ca sa fie ok potrivit ghidului Seo ! :
########## Begin - 3rd Party SEF Section
############# Use this section if you are using a 3rd party (Non Joomla! core) SEF extension - e.g. OpenSEF, 404_SEF, 404SEFx, SEF Advance, etc
#
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^(/component/option,com) [NC,OR] ##optional - see notes##
RewriteCond %{REQUEST_URI} (/|\.htm|\.php|\.html|/[^.]*)$ [NC]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule (.*) index.php
#
########## End - 3rd Party SEF Section
Foarte bun articolul. Mura-n gura pentru a intelege si cel incepator.
Tot ceea ce am citit e util, dar nimic nou desi google schimba destul de des algoritmii. Dar banuiesc, cine descopera un "truc" nu-l va face public.
Foarte bun articolul, iar termenii folositi sunt de "dificultate" medie.
Chiar pe intelesul tuturor.
Avea rost comentariul tau ?
Dofollow, pentru ca te intereseaza asocierea cu acel domeniu cu autoritate, iar motoarele de cautare vad link-urile dofollow ca pe un vot de incredere. Nofollow este exact opusul - un domeniu cu care nu vrei sa te asociezi.
Rabdare!
Dupa ce ati aplicat toate sfaturile bune recomandate aici, un factor important: Rabdarea.
Insist pe asta pentru ca multi incepatori se asteapta la rezultate vizibile instantaneu. Iar daca nu le vad... re-modifica, rescriu, re... desi sunt convins ca multi au ales cele mai bune proceduri de la inceput.
Ca idee, lasati modificarile sa se propage 2 saptamani - 1 luna, abia apoi aplicati corectii.
Resurse externe constand in programatori, copywritteri, flux regulat de content (text, imagini, video...).
Via Alex Dumitru:
Nu trebuie sa stii tot algoritmul Google sa ajungi foarte sus. Sau poti sa stii algoritmul, dar probabil ca tot nu vei ajunge foarte sus pentru ca nu ai resurse necesare. Chiar daca il stii, tot iti trebuie content, programare, servere, linkuri.