-
Trecand peste "metoda" de a obtine backlinks, nu ma pot abtine sa nu remarc citatul in sine care ar necesita o traducere din romana in romana.
Incredibil cati analfabeti se gasesc in toate domeniile (si ma refer strict la sensiul propriu al cuvantului ptr ca cei incompetenti sunt mult mai multi)...
Pe de alta parte cred ca ar trebui sa ma bucur... cu cat ei cer mai mult cu atat obtin eu si mai mult :))
-
Citat:
Postat în original de
Cristian Mezei
Si mai era asta: Tiberiu Bazavan e bine de stiut :clap:
-
Daca ii trece tampitului prin cap sa ma copieze ii rup muianu in instanta. Chiar nu cred ca ma vrea platind experti sa ateste originalitatea continutului propriului proiect. Eu ii transmit boului sa se potoleasca altfel chiar se trezeste unul p-aci sa-i rupa muianu ...
Nu prea-mi vine sa cred ce face sincer. Culmea e ca-si foloseste femeia sau mama pentru platile facute de straini. Mesajul meu pentru bazavan: "Ba retardatu-le, sterg cu tine pe jos daca mai furi, date-n ..."
-
Se putea sa nu faca cineva iar tara de ras ?
-
Ehee, take it easy. Nu e singurul scammer de acolo, DP incepe sa atraga tot mai multi ( o fi si din cauza paypal in ultima vreme cel putin.. ). Pacat ca uneora le strica factorul de incredere cand ofera servicii international..