EEEEI ce bine imi pare acum ca nu am sters mailurile schimbate cu Dl. Tiberiu Bazavan, am stiut eu odata ca imi vor fi de folos si iata... sectiunea de jocuri.x6.ro folosea peste tot o descriere interesant de asemanatoare cu ce a site-ului pe care il administrez: jocuri-gratuite.ro
CEA MAI MARE BAZA DE JOCURI GRATUITE ONLINE DIN ROMANIA ( JOCURI-GRATUITE.RO )
CEA MAI TARE BAZA DE JOCURI GRATUITE_______DIN ROMANIA ( X6.RO)
Eu catre domnia sa patron de " portal " autointitulat
"Salut.
Am sa te rog foarte pe scurt sa nu mai vad descrieri copiate de la mine de genul cea mai tare baza de jocuri gratuite online din Romania.
GASESTE-TI O DESCRIERE UNICA SI PERSONALA SI EVITA SA MAI COPIEZI CA SA NU AJUNG SA TE DERANJEZ SI EU PE TINE.
Daca ai intrebari nu ezita sa ma contactezi "
Apoi dupa cateva mesaje in cate incerc sa explic mai pe intelesul "SPAM-expertului" ca o descriere foarte asemanatoare nu ne avantajeaza nici pe mine nici pe el ,ba am incercat si argumente de ordin moral in fond tot nu reusesc sa il conving sa incerce sa fie original...... EI BINE DRAGII MOSULUI.. CE SA VEDETI.. ADEVARATA VALOARE SI TALENUL INCOMENSURABIL AL DL.TIBERIU BAZAVAN IESE LA IVEALA STRALUCIND IN MII SI MII DE CULORI SPLENDIDE IN ULTIMUL MESAJ CE IMI ESTE ADRESAT ,IA VEDETI VOI MAI JOS CUM SE OBTINE UN LINK MAI NOU FARA BANI BINEINTELES...
Liniste va rog, Dl Tiberiu Bazavan vorbeste...
CITEZ:
"Daca vrei neaparat sa iti nu mai pomenesc asa ceva puteai face o intelegere cu mine in acest sens pt ca eu fac un gest inutil adica sa nu mai folosesc descrierea, deci macar tre sa imi fi propus o chestie. "(pe bune? )
De exemplu daca imi pui un LINK catre mine de pe 1 pagina indexata in google cu jocuri, pot sati promit ca nu mai folosesc in viatza mea acea extresie. Asadar mai gandestete la propunerea cu linkul si iti pot promite ca nu mai folosesc acei termeni.' am incheiat citatul...
frumos nu? cu alte cuvinte vrei sa nu te mai copiez niciodata??? Pune-mi link la tine in site.... :clap: asta am vrut sa va arat si voua si tuturor care vor cauta vreodata x6.ro sau tiberiu bazavan pe net.
Ultimul meu mesaj catre distinsul domn"LINK SA NU TE MAI COPIEZ" A FOST BINEINTELES:
Link la mine in pagina nu iti permiti si nu iti vei permite sa ai vreodata.
Din puctul meu de vedere esti un limitat in toata splendoare cuvantului ,ceri link doar ca sa nu ma copiezi,asta arata clar ce experienta ai,si suna putina santaj.
Sincer imi este mila de tine.
Acest Tiberiu Bazavan e penibil in toata splendoarea cuvantului