Citat:
OK, Kidu. Daca ar fi sa caut pe internet, as putea gasi raspunsuri la toate intrebarile fara sa mai folosesc vreun forum. Problema este ca nu prea stii in cine sa ai incredere. Asa ca gasisem pe cineva care avea un prieten care facea ceva gen ce m-ar interesa pe mine, ii pun cateva intrebari, iar tu sari pe mine. Nu e nicio problema ca mi-ai scazut reputatia. De fapt nu urmaresc sa am o reputatie mare. Dar observ pe acest forum motivul pentru care nu ne merge bine ca tara exemplificat la nivel de forum. Aia care au scris peste 1500 de posturi pe un forum se considera niste zei sau semizei si nu au timp de intrebarile celor care incearca sa afle si ei cate ceva din experienta altora.
Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva pe un forum in engleza desi am si eu cateva mii de posturi adunate, dar la mine in tara eu pun intrebari tampite. Asadar, dragi experti romani, la revedere. A fost ultimul meu mesaj pe acest forum. Administratori/moderatori: mi se poate sterge contul si toate mesajele postate. La revedere!
Topic-ul este