Initial am avut rezerve in privinta lui dar pot spune ca s-au discutat si lucruri foarte interesante acolo. Personal, as vrea sa ramana. Cine nu vrea sa il foloseasca, nu stie ce pierde. ;)
Versiune printabilă
Initial am avut rezerve in privinta lui dar pot spune ca s-au discutat si lucruri foarte interesante acolo. Personal, as vrea sa ramana. Cine nu vrea sa il foloseasca, nu stie ce pierde. ;)
Nu e nimic de pierdut. Eu am gasit destule raspunsuri la intrebarile mele. Intrebari care aici poate mi-ar fi rusine sa le pun :))
Am vazut subiecte foarte interesante, ne cunoastem mai bine.
Incurca pe cineva? Dece?
Acest thread se transforma in telenovela/otv/scandal. Nu duce nicaieri. Cei carora le place chatul vor spune ca il vor, cei care nu, ca nu-l vor, dar nu se contorizeaza nicaieri aceste voturi asa ca nu are niciun rost acest post. Ori faceti poll, ori mutati acest thread in Bar/Lobby :)
Uite in avans urmatoarele 5 postari in acest thread
Citat:
- Mie imi place
- Mie nu-mi place
- Mie imi place
- Si mie imi place
- Vreau sa spun ca mie nu-mi place
De la cine?
Cati useri sunt acum online? Cati au intrebat/postat ceva nou in sectiunile existente in ultimele 24 de ore? Cati au primit raspuns? Cati au raspuns la cei cu nedumeriri in studii de caz - cate raspunsuri are un studiu de caz in medie?
Offtopic: mai bine s-ar ocupa cineva de http://www.facebook.com/Seopedia Acolo urmaresc subiectele noi :)
Vad chat-ul ca o functionalitate foarte interesanta, nu atat pentru discutii de grup, cat pentru discutii private ... p2p
Avem pm, skype, ym, icq, cont pe facebook...
Mie personal imi aduce aminte de tinerete ... /msg nickserv .... de ani buni nu am avut un client IRC instalat. Votez sa ramana, daca nu plug-inul, macar canalul IRC!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Te loghezi cu un nume, si scri:
/msg nickserv REGISTER email password
O sa primesti un e-mail de confirmare
La logare cu numele ales si inregistrat:
/msg nickserv identify password
Pacat de webchat. Incepuse bine, dar ati pus moderator pe unul care habar n-are pe ce lume e, nu e de pe forum si nu stie cand cineva isi permite o gluma cu altul, deci e total depasit de situatie.
Ah, si mai e si arogant pe deasupra. Candidatul ideal cand vrei sa inchizi o afacere :)))
PS:
Motivul pentru care am fost banat de pe chat (ban, nu kick) este ca i-am dat kick de pe canalul meu privat unui individ.
Nice one. Carry on.
Cānd nu īți convine ceva, īntotdeauna e din vina altuia. E lege.
Nu e binne sa expun problemele intalnite de mine? Vrei sa spun numai de bine?
Te cred, sunteti prieteni, dar asta nu inseamna ca ganditi la indigo, poti sa iei decizii si sa judeci si singur, bazat pe informatiile venite din diverse surse.
Prima data mi-a dat kick pentru ca am pus aceeasi intrebare de 2 ori, apoi ca sunt troll (ca am folosit un nume random si intrebam ce tre sa fac pentru o invitatie pe seopedia), apoi ca am folosit o expresie folosita de el, apoi ca nu i-am permis sa stea pe un canal pe care nu a fost invitat, un canal facut de mine sa vorbesc cu 5 persoane si atat...
Explica-mi tu deci de ce am luat ban. Ca nu l-am lasat in canalul meu? E vreo regula pe care n-o stiu??
Ah, da, ar trebui sa fie vina mea, nu a altuia.