Nici eu nu vad utilitatea acestui chat. Pentru ce mai este forumul? Lumea si internetul au avansat atat de mult, de ce ne-am intoarce cu 10 ani in urma? :)) Chiar nu inteleg, o fi licenta free 7 zile, dar parca totusi...
Versiune printabilă
Nici eu nu vad utilitatea acestui chat. Pentru ce mai este forumul? Lumea si internetul au avansat atat de mult, de ce ne-am intoarce cu 10 ani in urma? :)) Chiar nu inteleg, o fi licenta free 7 zile, dar parca totusi...
Voi nu sunteti de acord cu chat-ul pentru ca nu ati fost online cand s-au discutat lucruri serioase si care nu o sa apara in veci pe forum.
Eu, unul, il vad foarte util, chiar daca mai apar tot felul de "zimbri" pe acolo din cand in cand.
Pai tocmai asta e problema, ce se scrie acolo dispare. Cum nu poti sta pe mirc 24 din 24 ... De ce nu s-ar discuta lucrurile serioase aici? In felul acesta scopul forumului ramane doar acela de marketplace.
ps: Ce-s alea discutii serioase? Spre seosebire de forum, unde o problema poate fi dezbatuta si validata de mai multi useri, pe webchat daca esti doar tu cu x si el iti spune ceva, ce garantie ai ca nu-si bate joc de tine? De unde stii ca e chiar el "matei" si nu foloseste un user fals. De ce "discutiile serioase" nu-si pot avea locul pe forum?
1. Multi si-au rezervat deja contul, astfel ca nick-ul lor nu poate fi folosit decat pentru maxim un minut;
2. Pe chat exista posibilitatea de rezolvare rapida a problemelelor:) In plus, poti sa primesti feedback mult mai rapid, dar si sa afli de unele oportunitati.
3. Pana si detaliile unei tranzactii pot fi stabilite mai usor pe chat.
Daca s-ar putea rezolva cumva ca numai cei cu cont pe SEOpedia sa poata scrie acolo, ar fi super:)
Mie mi se pare util asa cum e acum. Forumul ramane forum si pastreaza o tinuta mai sobra pentru ca ramane pentru posteritate si se discuta lucruri mai importante, chatul e chat, e mai colocvial. Ce ai scrie pe chat oricum n-ai scrie pe forum si nici invers.
Am vazut in mai multe cazuri ca la unele intrebari puse pe chat, userii sunt trimis pe forum, si mi se pare o atitudine corecta.
In plus mi se pare o metoda buna de a cunoaste oameni noi care inca n-au cont pe forum. In felul asta poti sa-ti dai seama destul de usor ce fel de om e. Pe unele forumuri am vazut ca se practica chiar o camera speciala de interviuri, dar pentru asta trebuie sa fie un grup de oameni dispus sa le faca.
Una peste alta, mie mi se pare o idee buna.
matei, pentru tot ce ai enumerat tu acolo exista mesagerie privata sau messenger.