Am postat aseara ceva in oferte gratuite si nici acum nu mi-a fost aprobat. Imi aproba si mie cineva acel topic?
Versiune printabilă
Am postat aseara ceva in oferte gratuite si nici acum nu mi-a fost aprobat. Imi aproba si mie cineva acel topic?
Trimite mesaj unui moderator mai degraba. N-are rost sa deschizi un topic pentru asta.
Sau citeste unul din topicurile dedicate. http://forum.seopedia.ro/regulile-si...rketplace.html
Am citit, dar nu inteleg, trebuie sa astept pana un moderator accepta, din cate vad nu imi accepta nimeni.
Am peste 30 de posturi si vechime ( aseara am avut peste 20 cand am postat ).
Nu eram sigur, inainte sa postez am vazut undeva ca nu conteaza reputatia, deoarece la oferte gratuite poti sa ti-o refaci daca ai buline rosii, de aceea am facut acest topic.. :|
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu prea mi se pare corecta aceasta regula deoarece daca tu ai ceva sa oferi gratuit, de ce ar cont reputatia, pentru ca oferi ceva bun, nu rau..
Acum esti verde :) Spor
Multumesc frumos :)
Bv! Altul care iese pe verde dupa ce da ceva moca, atunci sa nu va mai plangeti ca apar useri care dau tepe, fac si dreg, ok?
Nu prea inteleg care e problema ta, daca sunt user nou inseamna ca dau tepe?
Gandeste putin ca asa ai fost si tu, uite acum unde ai ajuns, nu judeca daca nu cunosti.