Am postat aseara ceva in oferte gratuite si nici acum nu mi-a fost aprobat. Imi aproba si mie cineva acel topic?
Versiune printabilă
Am postat aseara ceva in oferte gratuite si nici acum nu mi-a fost aprobat. Imi aproba si mie cineva acel topic?
Trimite mesaj unui moderator mai degraba. N-are rost sa deschizi un topic pentru asta.
Sau citeste unul din topicurile dedicate. http://forum.seopedia.ro/regulile-si...rketplace.html
Am citit, dar nu inteleg, trebuie sa astept pana un moderator accepta, din cate vad nu imi accepta nimeni.
Am peste 30 de posturi si vechime ( aseara am avut peste 20 cand am postat ).
Nu eram sigur, inainte sa postez am vazut undeva ca nu conteaza reputatia, deoarece la oferte gratuite poti sa ti-o refaci daca ai buline rosii, de aceea am facut acest topic.. :|
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu prea mi se pare corecta aceasta regula deoarece daca tu ai ceva sa oferi gratuit, de ce ar cont reputatia, pentru ca oferi ceva bun, nu rau..
Acum esti verde :) Spor
Multumesc frumos :)
Bv! Altul care iese pe verde dupa ce da ceva moca, atunci sa nu va mai plangeti ca apar useri care dau tepe, fac si dreg, ok?
Nu prea inteleg care e problema ta, daca sunt user nou inseamna ca dau tepe?
Gandeste putin ca asa ai fost si tu, uite acum unde ai ajuns, nu judeca daca nu cunosti.
Nu trebuie sa asociezi ce a scris Dragos Bunea cu persoana ta. Este doar un exemplu de situatie (vezi cum a fost folosit cuvantul "altul" = incerca sa scoata in evidenta ca este deja un trend si doar prin asemenea sesizari ajungi sa perfectionezi un sistem)
El vorbea in general despre sistemul de "filtrare" cand vine vorba despre postarea in sectiunea marketplace.
Sper sa nu degenereze si acest topic intr-o lupta personala..
Cheers
Da, toti am fost "useri noi", insa noi astia mai vechi ne-am castigat reputatia (acele puncte verzi) pe baza discutiilor strict legate de SEO si nu ca acum cand 90% din cei noi cauta doar sa posteze in Marketplace sau sa aiba drept de semnatura si pentru asta polueaza forumul cu tot felul de rahaturi de topicuri doar ca sa isi mareasca numarul de postari.
Eu m-am inregistrat pe Seopedia acum aproape 7 ani, dar nu cred ca am nici 10% de postari comerciale, fata de 90% de postari comerciale cat au acum majoritatea userilor noi. Inainte Seopedia se baza pe altceva, se baza pe discutii legate de SEO, pe discutii legate de promovare, de marketing, de sfaturi utile, de teste serioase.... acum au aparut ca ciupercile dupa ploaie tot felul de useri care nu au nicio treaba cu SEO dar vorbesc aiurea sau fac offtopicuri.
Asa ca problema ta e ca trebuie sa ai ceva bun simt si sa contribui cu subiecte utile legate de SEO si apoi sa te gandesti sa iti promovezi serviciile. (stiu, acum oferi ceva gratuit, dar pun pariu ca in scurt timp apar topicuri comerciale).
Marketplace a fost gandit la inceput ca un privilegiu, ca un ajutor sau ca o "rasplata" pentru userii seriosi care si-au adus aportul la dezvoltarea forumului, insa vad ca acum Marketplace a devenit unicul scop de a fi user Seopedia (vezi exemplele de cereri pe alte forumuri prin care se vrea cumpararea de conturi pe Seopedia doar pt a posta aici in Marketplace). Dupa mine, ar trebui inasprite regulile de postare in Marketplace, mai ales pt userii noi / cu putine postari.