Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
Ai abordat cam urat problema. ...
Sunt convins ca pentru asta, dar si pentru "scandalul" cu articolele copiate.
Ceea ce nu stii nici tu nici tymbark, este ca pe pagina 2 a postului (care nu apare in cache) am postat un reply in care am anuntat ca site-ul este curat (virus/malware free) si ca cine doreste sa ii scot articolele si implicit linkurile catre siteurile lor (de pe toate paginile siteului) nu trebuie decat sa o ceara.

Inca o data subliniez faptul ca era normal sa primesc o avertizare/notificare in momentul in care a fost stearsa postarea, cu motivul.
Daca te apuci si dai cu delete in stanga si dreapta, utilizatorii nu vor ghici in luna sau stele de ce a foat stearsa postarea lor, iar problema va aparea din nou si din nou(dar asta deja e o alta discutie)

E simplu: vroiam sa fiu notificat ca mi-a fost stersa postarea si sa primesc si motivul pentru care s-a intamplat acest lucru. Cer mult?
Nu incercati sa mai ghiciti voi motivul pentru care a fost stearsa, e aiurea si nu ma ajuta.

Inca astept acel raspuns...

Multumesc anticipat administratorilor care isi dau silinta sa ma ajute si sa ma faca sa inteleg cu ce am gresit, pentru a nu mai repeta greseala.(sau poate nu asta e scopul)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
Colegule
Inainte de cataloga o actiune, nu e mai simplu sa iei legatura cu un moderator/admin si sa astepti un raspuns?
...[/I]
Ha! eu sa iau legatura cu un administrator ? nu e normal sa ia el legatura cu mine, sa ma anunte ce si cum...?!
Vis-a-vis de limbaj neadecvat, cred ca nu are nimic in comun cu nicio postare care sa imi apartina. Vis-a-vis de maturitatea celui care mi-a sters postarea fara nici o notificare...nu stiu ce sa zic(dar am impresia ca lui ar trebui sa ii se acorde o infractiune valorand 2 puncte (valabila 60 zile)

In sfarsit...multumesc pentru ajutor