Ceea ce nu stii nici tu nici tymbark, este ca pe pagina 2 a postului (care nu apare in cache) am postat un reply in care am anuntat ca site-ul este curat (virus/malware free) si ca cine doreste sa ii scot articolele si implicit linkurile catre siteurile lor (de pe toate paginile siteului) nu trebuie decat sa o ceara.
Inca o data subliniez faptul ca era normal sa primesc o avertizare/notificare in momentul in care a fost stearsa postarea, cu motivul.
Daca te apuci si dai cu delete in stanga si dreapta, utilizatorii nu vor ghici in luna sau stele de ce a foat stearsa postarea lor, iar problema va aparea din nou si din nou(dar asta deja e o alta discutie)
E simplu: vroiam sa fiu notificat ca mi-a fost stersa postarea si sa primesc si motivul pentru care s-a intamplat acest lucru. Cer mult?
Nu incercati sa mai ghiciti voi motivul pentru care a fost stearsa, e aiurea si nu ma ajuta.
Inca astept acel raspuns...
Multumesc anticipat administratorilor care isi dau silinta sa ma ajute si sa ma faca sa inteleg cu ce am gresit, pentru a nu mai repeta greseala.(sau poate nu asta e scopul)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ha! eu sa iau legatura cu un administrator ? nu e normal sa ia el legatura cu mine, sa ma anunte ce si cum...?!
Vis-a-vis de limbaj neadecvat, cred ca nu are nimic in comun cu nicio postare care sa imi apartina. Vis-a-vis de maturitatea celui care mi-a sters postarea fara nici o notificare...nu stiu ce sa zic(dar am impresia ca lui ar trebui sa ii se acorde o infractiune valorand 2 puncte (valabila 60 zile)
In sfarsit...multumesc pentru ajutor
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)