Poate nu actualizeaza la 12 fix ? Poat edin 2 in 2 ore ceva .. Nu stiu .. Da-le un e-mail.
Poate nu actualizeaza la 12 fix ? Poat edin 2 in 2 ore ceva .. Nu stiu .. Da-le un e-mail.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
pe site la ei scrie ca se actualizeaza din 10 in zece minute. am tinut cont si de asta. oricum, diferenta nu avea cumsa fie atat de mare. cel mult cativa vizitatori. bine ca acum au renuntat sa mai arate nr de vizitatori din ultimele 24 de ore. era doar o incurcatura fara rost.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Daca am inteles eu bine, raspunsul la intrebarea ta este ca vizitatori in ultimele 24 de ore sunt vizitatori "unici" iar la refer pe zi iti arata "afisari" nu vizitatori (uita-te sus ca scrie).
Numai bine!
da, am vazut ca la refer pe zi scrie "afisari", dar nici asa nu prea se leaga. tot de la trafic.ro aflu ca fiecare vizitator viziteaza in medie 4-5 pagini pe/vizita. diferenta ar trebui deci sa fie mult mai mare.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)