Ar fi bine sa pui si un mesaj de confirmare a trimiterii, sa pui titluri diferite in functie de pagina pe care te afli... ai mult de lucrat la el...
Ar fi bine sa pui si un mesaj de confirmare a trimiterii, sa pui titluri diferite in functie de pagina pe care te afli... ai mult de lucrat la el...
@ Alex Luca : initial, linkul catre website consta doar in imagine nu si text, asa ca am pus doar logo-urile website-urilor, dar acum am schimbat, am bagat thumbnail-uri; butoanele imi plac asa cum sunt :p mersi
@ Marius ISP : titlul exista, doar ca e scris mai micut :p dar sa stii ca o sa pun o pagina de confirmare. mersi mult
*precizez ca din timp in timp o sa mai fac curatenie la listele de taguri, o sa ramana doar cele esentiale, insa toate tagurile pe care le introduceti o sa apara in link la title si alt
Ultima modificare făcută de silcamataru; 14th March 2009 la 03:11.
Ce script folosesti ?
Ce script folosesti ?
Felicitari, sunt convins ca vei avea mare succes cu el![]()
imi cer scuze celor care si-au inscris website-urile in weekendul asta, am fost plecat din localitate
pe maine dupa masa, site-urile vor fi adaugate
inca odata scuze
xer1ion, ti-am dat pm scuze pt intarziere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)