contul de adsense e-n regula, n-a fost inchis
Versiune printabilă
contul de adsense e-n regula, n-a fost inchis
dar probabil o sa fie inchis in curand
Acum depinde, un caz testat este acesta: un domeniu vechi de 7 ani (indexat in google de 7 ani cu 2-3 pagini) pagerank 4, cateva backlink-uri din .edu - am facut asa: luat, controlat si adaugat intr-un sistem automat ce posta continut din google/trends pe acest domeniu. Rezultatul a fost extraordinar in primele luni, intre 10.000 - 30.000 vizitatori zilnici si tineti cont continut EN = tot ce era hot. Dupa cateva luni (3 luni) m-am retras din chestia asta deoarece se puteau intampla multe. Asta se intampla mai demult, acum probabil mai trebuie bibilita treaba, google a mai avansat.
Asta ar fi o solutie daca tot vrei continut mult, bine optimizat => trafic. Scriptul era homemade facut de un programator, deci nimic comercial.
hmm, ma intereseaza mai mult partea asta...niciodata nu m-am gandit...
eu obisnuiesc ca atunci cand vreau sa lansez un site nou, pun tot continutul pe el[uneori f mult, original, lucrat de mine] , ca dupa sa-l "lansez", sa apara in google..
oare de asta uneori sar siteurile in sandbox, destul de trist...
Si eu am patit o chestie de genul asta, am lcurat la un site mare mult timp avea cateva mii de pagini, si cand l-am introdus in google am intrat in sand box si nu am iesit de cat greu, acum cand am un domeniu nou, ii fac o pagina simpla cu 2-3 fraze inca din prima zi si pun un link spre el sa fie luat in vizor de nenea gogu si asa am avut rezultate mult mai bune atunci cnad am facut un proiect serios cu acel domeniu
Un agregator simplu cu vreo 30.000 de posturi (la ora actuala, el a inceput simplu cu un post), un pic de promovare (vreo 2.000 backlinkuri in yahoo), optimizare, poate aduce si un profit de 20$ - 30$ / luna .