Am primit cateva mesaje, doar unul a continut o oferta clara de pret.

Am mai primit varianta in care plata se realizeaza la nr de cuvinte si astfel nu mai apare preocuparea de a comprima informatia in x cuvinte sau de a bate apa-n piua pana se umple articolul de x cuvinte. De ex. x=300.
Mi se pare cea mai buna metoda
Cu alte cuvinte daca la un articol de 300 cuvinte se stabileste un tarif de y lei atunci la o livrarea de 30.000 cuvinte se platesc 100*y lei, indiferent daca sunt 87 sau 112 articole.

Cererea este la cateva sute de articole ptr urmatoarele 3-4 luni.
Sunt in tatonare cu 2 persoane care stapanesc bine nisa de amenajari (au avut tangenta cu domeniul) unde sunt peste 70% din siteuri, dar mai doresc sa mai lucrez cu cel putin inca o persoana ptr diversificare stil articole.

Astept un pret general, nisele pot fi destul de diverse. Bineinteles ca pot fi anumite nise/site-uri pot fi renegociate/refuzate, dar urasc faptul de a face acest lucru ptr fiecare nisa. N-am stofa de comerciant si imi displac discutiile pe Y!M.

Domenii in ordinea interesului si volumului de articole:
1. casa, amenjari, constructii: mobila; instalatii; tamplarie termopan, lemn si aluminiu; aer conditionat, rulouri exterioare; jaluzele verticale si orizontale; alpinism utilitar; hale industriale. Si alte lucruri din constructii sau conexe.
2. cursuri de frmare profesionala: descrieri de cursuri.
3. internet/it
4. diverse (cate un singur site din domeniu): albume foto, haine copii, servicii contabile, fotograf profesionist, imobiliare, catering samd.

In masura in care se pot face oferte concrete astept in continuare mesajele voastre.