Ofer advertoriale scrise de voi pe blog feminin, advertorialul sa contina maxim 2 linkuri si sa fie din aceeasi nisa sau nisa apropiata site-ului Dragoste si Sex, horoscop, frumusete, muzica, divertisment
Versiune printabilă
Ofer advertoriale scrise de voi pe blog feminin, advertorialul sa contina maxim 2 linkuri si sa fie din aceeasi nisa sau nisa apropiata site-ului Dragoste si Sex, horoscop, frumusete, muzica, divertisment
Salut,
As fi interesat. Iti trimit in cateva ore articolul. Nisa feminin.
Multumesc,
Gabi
Am postat un articol, voi accepta doar cate un articol per user si da advertorialele sunt gratis.
As dori si eu postarea unui advertorial.
Multumesc
Ok, trimite advertorialul pe pm.Citat:
As dori si eu postarea unui advertorial.
@ PhoeniXman: Crezi ca poate intra si un articol pe blogul tau despre forumul Calatoresc.ro ?
Mersi !
Salut,
Noteaza-ma si pe mine pe lista. O sa ti-l trimit pana maine seara.
Alvy daca faci un articol cu destinatii speciale pentru femei sau ceva de genul, da :), Ionut, nici o graba.
Foarte prompt!
Multumesc.
Recomandare: cei care primit articole pe site la el, dati si voi un tweet, un share pe facebook (va ajutati si voi, il ajutati si pe el)
Si eu doresc un adverotrial, o sa iti trimit maine, si primesc si eu de la tine s apubli pe un blog de al meu
Ok, daca ai ceva pe nisa jocuri nu ma supar :)Citat:
Si eu doresc un adverotrial, o sa iti trimit maine, si primesc si eu de la tine s apubli pe un blog de al meu
Si eu doresc un advertorial... mutumesc anticipat.
Ai PM-ul meu cu articolul :)
Multumesc !
Am postat articolul.Citat:
Ai PM-ul meu cu articolul Multumesc !
Salut, unul si de la mine pe PM.
Sper sa mai fie de actualitate.
Merci
Am postat articolul.Citat:
Salut, unul si de la mine pe PM.
Sper sa mai fie de actualitate.
Merci
Merci fain
Multumesc @PhoeniXman pentru articol !
Recomand !
Multumesc, am colaborat, totul super ok!
Se poate si unul de la mine?
Clar :), sa fie pe aceeasi nisa.Citat:
Se poate si unul de la mine?
Sunt gratis? :D Se mai poate unul?
Da, da .Citat:
Sunt gratis? Se mai poate unul?
O să încerc scriu unul mâine, sper ca până luni să ți-l trimit.
Mersi mult.
Mi-a fost publicat articolul, multumesc
Inca mai accept advertoriale gratis, multa lume ma intreaba daca e gratis... daca poate un administrator sa puna undeva in titlu "gratis" :) .
Poti sa faci un topic nou in sectiunea Oferte gratuite