Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
Incearca asta.
Am fost pus in situatia de a folosi temporar un laptop inchiriat pentru a desfasura o anumita activitate . ( laptopul a fost " calarit" de zeci de pers )
La inceput nu stiam ce hram poarta asa ca m-am logat pe email, facebook si asa mai departe .

Am folosit malwarebytes pentru al scana dar si alte solutii antivirus .
Pe timpuri eram convins de eficienta malwarebytes insa in acea ocazie mi-a lasat impresia ca genereaza rezultate false pozitive doar pt a te convinge ca e mai eficient ca alte solutii ca sa il achizitionezi
Citat Postat în original de Florin458 Vezi Post
Am scanat tot,imi afiseaza 2 threads ii elimin,insa unul din Ip-uri insista de cateva ori pe zi iar locatia atacului ar fi svchost.exe.Am citit si pe net ca este foarte vulnerabil acel svc.Presupun ca unica solutie ar fi sa sterg cumva acel svchost sau sa reformatez HDD.
Te sfatuiesc sa incerci si cu o solutie antivirus bootabila gen Bitdefender rescue cd , Kaspersky rescue cd, Avira rescue CD si asa mai departe .
Poate fi o problema a scana un sistem in timp ce virusii sunt activi pe acesta, de acea ar fi de preferat ca acel sistem sa fie scanat din exterior cu o solutie antivirus ce functioneaza pe o arhitectura ce nu permite activarea virusilor .