Daca afisezi o pagina unde ii rogi sa dezactiveze adblock pentru siteul tau nu ai nimic de suferit.
1. Sa zicem ca prefera sa dea 2 click-uri inapoi pe google (dureaza mai mult decat sa dezactiveze adblock pe siteul tau) si sa caute in alta parte, o sa intre acolo si nu o sa ii aduca niciun beneficiu webmasterului acelui site doar load mai mare pe server, ca reclamele nu le vede nici la el ca are adblock. deci nu pierzi nimic. concurentul tau desi are trafic mai mare nu castiga mai mult decat tine.
2. Daca in schimb cu 2 click-uri dezactiveaza adblock pentru siteul tau, tu castigi inca un utilizator care sa iti produca venit. Si care poate sa se reintoarca si sa fie la fel de benefic pentru tine. Un alt exemplu: daca la o alta cautare viitoare apari tu si concurentul tau, daca el intra pe concurentul tau lui iarasi nu o sa ii produca nimic pentru ca a preferat sa aibe cantitate de vizitatori nu calitate.
Daca un site de care am nevoie mereu, exemplu: stackoverflow mi-ar cere sa dezactivez pentru ei adblock-ul l-as dezactiva imediat ca stiu ca reclamele oricum nu sunt agasante si am incredere in site chiar daca gasesc si in alte parti aceleasi chestii.
[Pe viitor daca poti sa-ti rezumi ideile ar fi benefic pentru toti, pentru ca imi e teama ca putini au rabdare sa citeasca romane]

Răspunde cu citat
?