-
In materie de antivirus, si eu recomand Bitdefender sau Kaspersky. Daca prinzi si o oferta, poti lua Bitdefender la un pret foarte bun, iar eu zic ca merita.
In ceea ce priveste cooler-pad-ul, cred ca e important si modelul laptopului. Eu personal il folosesc si am vazut efectele, mai ales vara.
-
Daca ai firewall sterge, un asemenea soft nu isi are rostul pe un calculator, doar daca esti intr-o retea cu calculatoare, care retea are calculatoare infectate, oricum solutiile gratuite de firewal nu ofera decat un confort psihic utilizatorului asta deoarece programele care pou folosi unele vulnerabilitati ale S.O. neactualizat trec ca prin branza prin solutiile gratuite de firewall, asta la atacurile din exterior, odata intrat troianul in calculator....
-
@kaa Zone Alarm (versiunea cu licenta) e frumusel foc si se actualizeaza la nivel de 3 ore. Integrare perfecta cu firefox, piuie la orice cod dubios (pana acum 2 sapt gasea o ciudatenie inclusiv pe cursbnr.ro ).
La inscrieri in directoare e absolut necesar: directoare abandonate, posibil virusate... Firewall are buton de game mode (lasa mai multe porturi deschise, tipic pt jocuri).
-
Si eu inclin spre verificarea incalzirii procesorului. Si curatarea ventilatorului daca se confirma.
Eventual si verficarea integritatii componenentelor, RAM in primul rand, HDD (mai putin probabil).