@pacolino - alege-ti 3 produse dintr-un supermarket (apa plata, cafea tchibo si ceva brand de lapte). Urmareste evolutia preturilor zilnic, timp de o saptamana.
Chiar sunt curios ce o sa observi, pentru ca eu am impresia ca preturile se schimba foarte des, ceea ce te va pune in imposibilitatea de a avea o lista actualizata.
Un exemplu de colaborare frumoasa cu preturi la zi gasesti aici: mySupermarket.co.uk - Compare supermarket prices | Online supermarket shopping | Save Money on Top Offers
In Romania, asa cum zicea Tom, nu am reusit nici eu sa obtin vreo lista de preturi sub nici o forma. Nici macar de la Metro, care nu e supermarket.
PS: in Romania, oricat de urat ar suna, este inca.. JAPCA din partea tuturor companiilor mari. Vezi preturi la servicii in euro, in conditiile in care ei platesc totul in lei (companiile de telefonie), preturi schimbate de pe o zi pe alta, oferte supermega speciale si produsele nu au existat pe stoc niciodata (vezi supermarketuri), vezi pe facturile de utilitati - "alte servicii - 1 RON" x un milion de abonat = uite milionu pac pac.

Răspunde cu citat