1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Sorin Frumuseanu
Potential client nou, inca in discutii, magazin cu vechime pe platforma oscommerce.
Inca nu stiu ce versiune este.
Intrebare de baza: ati avut rezultate bune pe oscommerce?
Exista suficiente module/pluginuri
seo gratuite sau cu plata?
Din ce citisem pe la noi pe forum: e o platforma sigura?
Multumesc
1. nu prea conteaza versiunea, prin 2009-2010 oscommerce a "murit".
2. nu cred ca se discuta de seo (actual) pe vremea lui oscommerce. Dar seo onpage se face din cod (daca nu are basic onpage), orice programator te ajuta fara probleme.
3. Cea mai sigura platforma este cs-cart (stiu ca pare reclama), de oscommerce nu stiu mare lucru ca nu am mai intalnit, magento e cea mai slaba platforma dpdv securitate, etc. Asta a fost unul dintre motivele principale pentru care am migrat acum 3 ani catre cs-cart.
---------------------
Chiar vorbeam astazi cu puthre despre o campanie de "securizare magento" in romania, unde se ofera "securizarea" contra cost. La cate probleme are magento, securizarea costa cateva mii euro anual
Poate 2+ o sa fie mai ok, dar mai e pana acolo.
Sfatul meu este sa faci o migrare catre o platforma mai moderna, presta, open, cs-cart, etc. si nu mai exista intrebarile/problemele de mai sus
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
1 out of 1 members found this post helpful.
OScommerce, asa cum bine zice si Tom, nu mai este in prezent o alternativa viabila.
Referitor la wp+woo, NU reprezinta o solutie daca vrei sa schimbi platforma. Sari din lac in put. Ok, are atuurile lui, dar nu reprezinta o solitie de ecommerce foarte scalabila. Inca nu se poate ridica la nivelul Opencart -ului sau CS-cart-lui care nativ sunt dezvoltate fix pe nevoile unui magazin online si aici ma refer la functionalitati sau la viteza de incarcare, mai ales daca ai multi vizitatori (>100) simultan.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!