Am avut contract cu shopmania timp de 1 an jumatate pentru un magazin online de accesorii handmade (brățări, coliere, cercei, botoței pentru bebeluși, bentițe, etc.). Este afacerea nevestei, o afacere mai mult către hobby, iar ea nu a avut niciodată orientarea de a-l face să rupă vânzările. De fapt, mai mult vindea de pe adresa ei de facebook personală decât de pe pagina cu 6000 like-uri sau de pe website. Ăsta a fost și motivul pentru care am renunțat la shopmania, pur și simplu nu avea rost să plătim încă un an
Acum, îți pot spune despre platformă următoarele:
* platforma este creată pentru vânzări online, deci multe pagini sunt deja create și completate (cum ar fi pagina ”cum cumpăr”, ”contactează-ne”, etc.)
* mai are și o grămadă de funcționalități: setare promoții, modalități de livrare, diferite rapoarte și statistici, etc.
* asta nu înseamnă că nu vei avea de lucru: trebuie să lucrezi la aspect (unde ai și suportul lor pe mail), la conținut - pe care nu ți-l face nimeni și ăsta consumă cel mai mult timp și energie, la add-on-uri
Per total pot să zic că merită, dacă acei aprox 1000 lei nu contează la afacerea ta, ai deja destule vânzări încât să nu-i simți. Am un prieten căruia îi merge foarte bine cu ei, dar asta pentru că a știu el să-și facă promovare: vintagetime . ro
Eu am ales acum să fac site-ul prin wordpress, au tot felul de template-uri pentru magazine online, dar și aici ai nevoie de răbdare și nervi. Încă nu cunosc foarte bine platforma wordpress, dar am impresia că oferă tot ce oferă cei de la shopmania, dar gratis. Atâta că ai un pic mai mult de lucru![]()

Răspunde cu citat