Claudiu Gamulescu - Underclick ca sa nu existe confuzii vizavi de nickname.
Nici macar nu stiu de unde sa incep. Probabil de unde am uitat efectiv de forumul de la softpedia ... Din cauza postarilor de foarte proasta calitate in momentul in care am cerut un sfat. Citind cele cateva randuri din acest post cred ca si acest forum o sa il trec in aceeasi categorie. Constat inca o data ca romanii sunt cei mai buni la atacat si nu la construit , si cu tristete constat ca cei de pe web sunt cu atat mai predispusi la asta cu cat sunt mai ascunsi in spatele unor nick-uri. Explicatiile vizavi de cele cateva articole traduse au fost oferite deja insa se pare ca nimeni nu le citeste ... anyway, sa trec mai departe. Ma intreb insa cati dintre voi ati citit articolele celelalte (cca 98%) ?
Despre CV-ul meu si capabilitatile mele cred ca nici unul din voi nu are dreptul sa le comenteze atata vreme cat nu ne cunoastem personal si nu am lucrat impreuna. Pot sta vs. la asta marturiile oamenilor cu care am construit proiecte impreuna, pe care sunt dispus sa le iau in considerare. Nu mai atacati in gol daca nu va pricepeti doar de dragul de a fi inteligenti pe un forum.
Vad ca ati prins intr-adevar ca serviciile oferite de mine nu sunt chiar SEO ci includ mult mai multe de atat. Insa acesta fiind un site de SEO ... nu comentez accentuarea acestor caracteristici. Inca o data repet nu va bateti joc de munca altora daca nu stiti despre ce e vorba, doar de dragul de a scrie cateva cuvinte.
Despre OneStop. In primul rand nu a scris eu comunicatul de presa daca va framanta subiectul. In al doilea rand este un magazin virtual care incearca sa se lanseze pe piata, cu eforturi si cu investitii pe care eu le consider mult peste alte magazine din piata. Faptul ca ii ajut sa se ridice inseamna o munca de consultanta graduala vs o solutie dezvoltata de ei. Ca nu exista mod-rewrite este din cauza ca nici macar nu s-au gandit la asta si probabil ca o sa il vedeti cat de curand. Ca sunt un magazin care se considera in cei 10% cu adevarat orientati pe comertul electronic , cred ca e un target bun de fixat intr-o afacere. [ ultimul meu studiu pe piata romaneasca de e-commerce arata 74 de magazine care vand produse IT ] . Sunt niste oameni pasionati si mai ales, antreprenori. Nu fac OPTIMIZARE la onestop ci CONSULTANTA iar cand va riscati sa vorbiti despre bani si sa va mirati ar fi bine sa fiti la curent cu CONTRACTUL.
Nu mai confundati afacerile cu Page Rankurile. Cereti intai cifra de afaceri si apoi vedeti-va de treaba cu optimizarea, care inca o data repet este UNA(1) din caile de marketing web (34 identificate de mine). Deveniti profesionisti inainte de arunca mizerie.
In rest, va doresc numai de bine si succes in intreprinderile voastre. Daca ne vom intalni si pe viu doar va cer respectul in discutie si sa renuntati pentru imaginea voastra la adresarile simple care nu va fac cinste.

Răspunde cu citat