Postat în original de
diasomie
testez magento de 2 ani...
e beton in general si execrabil in particular. Nu e CMS. Iti rozi unghiile pane definesti custom shipping, sau pana pui un template free sau pana faci un custom side block. E nebunie curata.Trebuie on angajat doar pentru asta altfel iti mananca saptamani.
CS-CART are varianta FREE. Il recomand peste tot ce exista pe piata.
Magento nu are lucruri elementare ..sau pentru a le realiza trebuie ori sa platesti pt un plugin ( care poate fi cu bube) ori sa codezi , daca te pricepi..
Pur si simplu cu CS cart lansezi magazinul si merge .Curba de invatare este ffff usoara. Doar backup -uri la baza sa ai cel putin la inceput.
2 saptamani m-am chinuit in magento sa fac meniu VERTICAL. ( o optiune elementara in alte scripturi) am reusit cu modificari serioase de cod...( e normal asa)
Ca sa definest un custom shipping ..gen ...curierat rapid, iti trebuie modificari de cod. zeci de linii. Ok poate le gasesti dar vezi ca astea se scot pentru variante mai vechi pe care lumea a avut timp sa le purice ..nu pt ultima varianta.
Ia un exemplu de aici sa te linisteasca :
fac alregie sa citesc forumurile lor pline cu HELP -- nu pot sa afisez meniul..Sau help -- nu pot afisa produse pe home page.. nu mi separe normal. daca esti masochis ( scuze) atinci magento e pt tine.. Eu putin sunt si de aia nu ma las de testat ::D
sa faci un side block e o aventura la inceput. Eu definesc 10 side blockuri pe minut daca vreau in CS cart. si cu drag &drop le pun unde vreau eu.
SFATUL MEU FINAL: daca ai domeniu si spatiu pe server ia si le instaleaza si incearca sa muncesti s ale configurezi. Vezi problemele si decizi. Cs cart are si varianta demo pe server. Merita sa o testezi la ei.
Bafta