Daniel, apreciez faptul ca ai acordat putina atentie postului meu si multumesc pentru sfaturi. Iti dau dreptate aicipe de-o parte, insa pe de alta parte nu cred ca e asa un mare secret ca cineva care a trecut prin asta sa imi raspunda de ex astfel :"know-how"-ul sa-ti fie furnizat de concurenta. Atat este suficient pentru mine, vreau doar sa am habar in jurul a caror cifre sa incerc o negociere. Am vrut ca intai sa imi gasesc furnizorul fiindca in momentul in care adaug un produs, vreau ca pretul sa fie corect, ca mai tarziu sa nu fie nevoie sa iau toate produsele de la cap sa le modific una si alta. Insa acum ca ai adus vorba, se pare ca o sa adaug intai produse, o sa lupt dupa trafic si pe urma sa contactez diferite firme.Eu am reusit o negociere cu firma de curierat la o reducere de 10 % ...
- posibil ca pentru inceput sa renunt la ideea de a avea eu legatura cu furnizorii, si in final site-ul meu de fapt sa redirecteze cererea la produsul meu spre un partener care are deja o afacere de acest gen, iar el sa isi vada mai departe de comanda, revenindu-mi mie astfel o cota parte...dupa ce ai lista de preturi, adauga ce trebuie neaparat adaugat (taxe, impozite, salarii, chirii,cheltuieli expeditii, cheltuieli cu garantiile,etc)..
Totusi, daca mai este cineva care poate interveni cu orice sugestie, este binevenit

Răspunde cu citat