-
Script Popup
Am urmatorul script popup, ma poate ajuta cineva sa fac popup-ul sa se deschida in spatele browserului, astfel incat fereastra cu site-ul principal sa ramana prima, fara ca popup-ul sa incomodeze vizitatorul aparandui in fata ?
Cod PHP:
<script type="text/javascript" language="javascript">function createCookie(name,value,days) {if (days) {var date = new Date();date.setTime(date.getTime()+(6*60*60*1000));var expires = "; expires="+date.toGMTString();}else var expires = "";document.cookie = name+"="+value+expires+"; path=/";}function readCookie(name) {var nameEQ = name + "=";var ca = document.cookie.split(';');for(var i=0;i < ca.length;i++) {var c = ca;while (c.charAt(0)==' ') c = c.substring(1,c.length);if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.substring(nameEQ.length,c.length);}return null;}function popMarket(url){var x = readCookie('popup-crk');if (!x) {createCookie('popup-crk','1',1);window.open(url);}}</script><body onClick="popMarket('http://www.site.com')">
Multumesc frumos. :D
-
Salut,
Aici ai un exemplu de pop-under.
Link
Din cate am testat eu mie nu-mi ruleaza chiar cum trebuie cand e vorba de FireFox (pe linux) insa se pare ca merge pe IE , chrome (pe windows).
Un alt exemplu ai si AICI cu onclick cam cum ce vrei tu atunci cand userul da click sa apara un pop-under.
-
mersii frumos, dar il blocheaza si internet explorer si chrome pe windows :(
-
Salut,
Uite si AICI este un pop-under:
Compatibility
Google Chrome 10-30
Mozilla Firefox 3-23
Microsoft Internet Explorer 6-11
Apple Safari 6
Known Issues
Pop-under windows does not work in Chrome 31+ (opens as pop-ups)
Sa sti ca si pop-under este tot un pop-up de aia ti-l blocheaza, daca ai activat pop-up blocker in browser acesta va fi blocat, pentru a nu fi blocat nu merge decat sa folosesti ajax pop-up (real acesta nu este chiar un pop-up window).
Nu cred ca vei gasi vre-o solutie care sa-ti deschida un pop-under fara ca pop-up blockerul sa-l blocheze.
Spor,
Emil