Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Like-uri pagina facebook

Vizualizare arbore

BeSeo este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th January 2018
    Vârstă
    40
    Posturi
    113
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna seara,
    - Eu nu ma promovez
    - Limbajul dvs lasa de dorit , stiti unde va aflati ?
    - O favoare? Nu , nu o sa se simta chiar deloc , lista noastra de pozitive este impresionanta va asigur , si nu pe pile sau advertoriale oferite gratuit ci pe ajutorul adus acestei comunitati
    - Intoarcerea unui favor era daca contribuiti cu ceva ... si iarasi revin la limbaj
    2: Am sa va raspund punctual , nu este o rusine sa intrebati si am sa va ofer probabil o lectie de marketing.
    - Fashion este cel mai utilizat sistem din romania: In orice colt se vand haine , din 100 de magazine 75% vand haine , parfum , accesori , incaltaminte s.a.m.d ( Mai vizualizati statistici ) ceea ce face automat o piata cu HIGH-BID ) cred ca intelegeti natura acestui cuvant ) si da , este o piata extrem de scumpa.
    - Segmentul de seo constructie website este un segment nu foarte ridicat
    Pentru seo constructie website s.a.m.d este doar o mica sfera din partea de programatori , webmasteri ce apeleaza la cunostinte , audit , agentie s.a.m.d ceea ce face ca si cota de piata aproximativ 6-8 per total conform statisticilor metrice de pe piata romaneasca.
    Si DA , manelele sunt muuuuult mai ieftine decat fashion.
    Si va ofer o invitatie pe la noi , sa va aratam niste grafice , poate invatati ceva , gratuit bineinteles.
    Pe viitor un comportament golanesc , lipsa de civilizatie nu aduce nimic bun.
    Un comportament adecvat aduce foarte multe beneficii acestei comunitati dar si dvs in sine ... va aduce si putin respect de sine.
    V-am spus intr-un post mai sus si am sa ma repet, incercati sa nu mai lucrati pe o ureche.
    Nu intram intr-o polemica interminabila, ci chiar binevoim sa va invitam pe la noi.
    O seara buna si nu ne mai intoarceti favoruri. nu suntem copii si nici nu suntem la gradinita sa ne luam jucariile si sa plecam.
    P.S: In piata romaneasca se duc doar 2 lupte: Magazinele IT-Electrocasnice etc... si cele de fashion , restul sunt pe plan secundar.
    Ultima modificare făcută de BeSeo; 5th February 2018 la 03:56.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pagina facebook 36.000 like-uri
    De indiscutabil34 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th January 2017, 21:22
  2. Pagina Facebook
    De Mihai Alexandru în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd September 2016, 03:15
  3. Tag in pagina Facebook - HELP!
    De tori7 în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th December 2014, 20:16
  4. Conversie cont Facebook la pagina. Risc sa pierd datele si pagina.
    De Winfast în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th October 2014, 01:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •