Vad ca nu ma lasa sa quote, imi spune ca postez linkuri si sunt prea newbie.

nRazvan, cum vezi tu situatia asta, platesc 800 euro pe luna si angajez alta persoana care sa gandeasca si care sa-si rupa din timp pentru un articol?

Robert, caut in romania pentru ca as vrea sa dau banii astia unui roman. Aici un indian decent costa mai putin pe luna decat ofer eu. Am setat pretul asta in functie de piata, dupa cum platesc "colegii" firmelor de taxi concurente de aici. Linkurile sunt separat, platesc banii astia pentru munca care o depune persoana pentru research de keywords, competitie, articole, landing pe site, etc.

Acum 2 ani am mai postat un anunt in care cautam 2 dispeceri de taxi, lucru de acasa sau de la cafenea (atata timp cat poate raspunde la telefon), 12 ore pe zi timp de 5 zile. Ofeream 150 lire pe saptamana (echivalentul a £650 pe luna) si tot ce-am primit in schimb au fost mofturi si insulte. Am renuntat si am luat indieni, 2 bucati cu 400 lire pe luna amandoi. Un alt amic a facut la fel si a sfarsit prin a inchiria un birou in bucuresti si cu un anunt pe ejobs, cu 1500 lei pe luna, si-a gasit 6 dispeceri.

M-am ars acum 2 ani si se pare ca ma ard din nou.