Eu sunt maniac. Stau cam 8-9 ore pe zi non-stop pe forum. Aprope nu inchid niciodata fereastra.
Mai sunt si altii ca mine ?
Versiune printabilă
Eu sunt maniac. Stau cam 8-9 ore pe zi non-stop pe forum. Aprope nu inchid niciodata fereastra.
Mai sunt si altii ca mine ?
Si eu stau vreo 10 ore. Apas cam odata la 30 minute pe New Posts
Pot zice ca sunt fan. :D
daca las ispy-ul deschis inseamna ca sunt maniac? eu intru o data pe ora sa zic, vad ce s-a mai scris, daca e ceva interesant atunci imi pierd cateva minutele citind, daca nu, inchid si revin mai tarziu :P
ma declar fan!
In ultimul timp intru din ce in ce mai des..
Am impresia ca a mai crescut valoarea posturilor/topicurilor ;)
Intru odata pe zi, dar aici ramane tab-ul deschis toata ziua :)
Conform acestei clasificari, fan.
Cateva ore pe zi. Semi-maniac . Recunosc am ce invata de la voi . :)
off : da, era experiment la mine pe blog, ca defapt postul ala nu a fost niciodata publicat, doar transmis in rss, deaia am si uitat ca am aici direct feed-ul.
Mersi de sesizare, dar oricum a trecut .
Intru des in timpul zilei. Sunt fan :)
Cam asa arata la mine in Firefox:
http://i34.tinypic.com/kak6eu.png
search.php fiind pagina cu ultimele mesaje de pe forum http://forum.seopedia.ro/search.php?do=getdaily
Cred ca ar trebui sa mai adaugi ceva in poll. Eu de exemplu, ma bazez foarte mult pe RSS, intru pe site numai daca ma intereseaza ceva din ce vad.
verific cam de 2-3 pe zi seopedia/ new posts , pe langa cele la care am scris deja si urmaresc ce a mai aparut
Eu intru de cateva ori pe zi, cand imi permite timpul.
Fan.
semi-maniac de cand am descoperit ADD TO FAVORITES :D accesez de peste 15 ori pe zi seopedia, apas Quick Links -> Todays Posts citesc si daca simt ca e cazul si postez.
Eu alternez intre "User CP" sa vad ultimele thread-uri unde s-a raspuns la un post de-al meu si new posts, sa vad daca a mai aparut ceva interesant.
Deja suna bine :D
Eu sunt dintre aia maniaci. Stau toata ziua (si noaptea) cu users online si Spy deschise si in timp ce lucrez, trec destul de des si pe la ele sa vad cine mai e online si ce s-a mai scris.
De 4-5 ori pe zi :">
oi fii eu mai nou dar sunt destul de prezent... Vin pă forum, new posts, daca e ceva interesant postez, daca nu... revin mai tarziu si tot asa ;)
maniac,doar cand nu e curent electric e pauza:))
Cam toata ziua sunt pe aici... Ori pe la new posts, ori la spy... In cel mai rau caz urmaresc pe feed reader... Cat de fan sunt? Nu stiu, judecati voi... :)
si eu arunc cate o privire pe NEW POSTS de cateva ori pe zi.
In general seara , dupa ce ajung acasa de la serviciu . Incerc sa accesez in fiecare seara,dar timpul e un dusman puternic . :)
De cateva ori pe zi dau cate un "New Posts" mic pentru a vedea daca exista ceva noutati. Sunt semi-fan :P
Maniac. Stiu tot ce misca pe aici si apreciez foarte mult membrii acestei comunitati.
Pai eu las un tab deschis si cam 10-11 ore asa :)
Fan...intru cam de 4-5 ori pe zi sa vad daca s-au mai postat topicuri noi sau commenturi la topicurile deja existente...daca e ceva interesant si ma priveste,postez si eu,daca nu...stau in "alerta"...
daca imi apar topicuri interesante in rss intru;
daca primesc pe mail avertizare de la posturile la care scriu intru;
pot sa fie 10 chestii interesante intr-o zi sau una intr-o saptamana;
activitatea e cea care ma determina sa particip si ultimele schimbari de aici par a directiona lucrurile spre mai bine;
ps. nu citesc link exchange (cu rare exceptii cand am nevoie de asa ceva) si nici arii offtopic (divertisment de ex);
urmaresc discutiile la obiect despre seo si despre web development in general si informatiile despre evolutia pietei online;
la mai bine!
Sunt fan. Petrec cam 3-4 h/zi pe forum citind topicurile. :)
Semi-maniac.... poate si pt faptul ca stau cu orele la calculator :|
Am votat "intru des īn timp zilei" fac parte din majoritate. 7 maniaci pānă acum
destul de des,
din pacate tinde sa devina un forum "comercial",useless...
Cred ca e invers, de la un forum "comercial" tinde spre mai bine (de cand cu invitatiile).
eu intru de obicei seara. citesc tot si raspund unde e cazul. se mai intamplat sa fac asta si dimineata cand ma trezesc. deci o data, de doua ori pe zi :)
Eu intru cel putin odata pe zi asa ca am votat "cam odata pe zi " pentru a mentine acuratetea informatiilor .
La servici, intru zilnic, stau cate 2-3 ore (poate mai mult, depinde ce gasesc de citit). Acasa nu ma lasa junioru' :)