Măi, măi.. da' nu numai că e furăcios da' mai e şi încrezut.
Stai în banca ta, amince şi eu am 17 ani şi am realizat destule fără să fur şi pe lângă asta.. sunt fată (apropo ,,fetele nu se pricep la calculatoare")
Versiune printabilă
Măi, măi.. da' nu numai că e furăcios da' mai e şi încrezut.
Stai în banca ta, amince şi eu am 17 ani şi am realizat destule fără să fur şi pe lângă asta.. sunt fată (apropo ,,fetele nu se pricep la calculatoare")
Eu ma adresam lui Danielu la problema asta, nu inteleg de ce ai intrat tu in discutii, doro? De asemenea daca tot ma cunosti si zici ca-s increzut, trebuia sa-ti fi dat seama ca defapt aia era o chestie ofensiva.
Tu mai bine continuai problema cu feed-ul lui eches daca tot m-ai acuzat a2a oara pentru o problema deja rezolvata si recunoscuta de tine, nu-s genul de om care sa stea sa vada cum cineva arunca cu rahat in el, insa in acelas timp sunt omul care isi recunoaste greselile, daca ele sunt facute. Puteam foarte bine sa ma fac nevazut si gata, dar am gresit, cu totii gresim si gandul asta m-a facut sa continui cu raspunsurile aici.
Eu cred ca n-ai dreptul sa-mi spui mie cand sa stau si cand nu in banca mea, am gresit insa daca asta te face sa-ti uiti respectul, tin sa-ti reamitesc ca eu inca nu l-am uitat fata de tine si dupa cate vezi incerc sa-ti vorbesc civilizat. Daca am gresit, nu inseamna ca sunt un "nimeni" acum .
Am dreptul, nu ar fi trebuit însă să o fac. Ar fi trebuit să-ţi dai singur seama că acesta nu-i momentul potrivit pentru a trece în ofensivă. Ştii bine că fiecare din ipotezele aruncate de tine în ultimul post n-au pic de suport iar dacă nu mi-ar fi lene să scriu ţi le-aş putea demola cât ai clipi. Recunoaşte şi asta.. dacă tot îţi place să-ţi recunoşti greşelile.
Daca tie ti sa parut ca eu ma joc cu actiuniile care le fac(eam), sigur te inseli. Problema asta a fost rezolvata, mi-am recunoscut greseala din primul raspuns, oriunde ar fi fost el, era ceva care chiar am facut. Referitor la problema cu tine (feed-ul lui eches) care credeam ca nu-i o problema si ca totusi e rezolvata mai spun odata, NU a fost cu intentie si asta o bat in cuie (de aici incolo poti sa crezi absolut ce doresti, eu am spus si cine ma cunoaste stie ca la mine cuvantul e cuvant, cine nu opus sau la fel). Uite o sa-ti si motivez umpic neintentia. Eu in momentul acela, cand era afisat feed-ul lui eches NU aveam nici un avantaj, dar absolut niciunul. De ce? Pai poate iti pui intrebarea, insa din moment ce era cod-ul lui cu totul, nu era redirect spre feed-ul meu sau orice altceva (aici chiar nu poti sa ma contrazici), in concluzie oricine dadea click pe counter-ul acela il ducea la el in feed = abonare pentru el, iar eu ce faceam? Inca o chestie care ti-o pot spune ca a fost cu neintentie, a fost acela ca NU a fost pusa o poza sau orice altceva fals (adica screenshot facut la counterul altui blogger si decupat) respectiv asuns "sub" el linkul catre feed-ul meu, nici asta n-a fost. Imi poti spune un singur motiv pentru care sa fi facut aia cu intentie?
@Tudi : e nu, n-ai gresit si eu am blog daca la asta te-ai referit.
1 la mână... câte teme aţi văzut să vină cu tot cu feedcounter de la alt blog "încorporat"? Am văzut cu link în footer la mai toate free, dar cu feedcounter în sidebar?!
2 la mână.. mi-e lene şi mi-e somn să scriu mult pentru nimic..
3 la mână: motivele pentru care l-ai lăsa acolo: să vază lumea că eşti foarte citit şi să se aboneze şi ei la feed tău.
Te rog frumos maine sau cand nu mai esti asa "obosita" sa downlodezi tema si sa vezi daca vine cu tot cu feed "incorporat" (link: http:// blog .eches.net /themes/o2-20-wordpress-theme-to-be-downloaded/ ) , pana atunci te poti uita la demo sau screenshot si iti spun sigur ca n-am acces la sample-ul lui sa pun eu feed-ul acolo :)
2 la mana, daca esti obosita si ti lene, de ce continui sa intri aici si sa discuti cu mine? eu unul chiar nu te-am ademenit sau bagat in seama.
3 la mana, lumea putea sa 'vaza' doar numarul, ca defapt eu nu primeam nici un abonat.
4 la mana, tu nu stiai nimic despre problema si deja incepeai sa ma compari cu zoso si mai stiu eu ce bloggeri care au facut chestia aia (acum am recitit tot postul ala de pe atunci)
Vai, da nu va mai certati pentru feedu ala. Mi se pare o chestie minuscula pe langa banner. Daca Draqos a gandit cap-coada metoda prin care i-a fraierit pe cei de pe DP inseamna ca are o gandire destul de necurata si cu siguranta stie cum sa se poarte cu voi. Problema e ca el nu realizeaza cat de nesimtita a fost fapta lui, are in continuare tupeul sa se contrazica, sa raspunda la intrebari, sa gaseasca solutii in avantajul lui. Daca m-ar fi traznit sa fac asa ceva, as fi intrat in pamant de rusine si poate v-as fi aratat din cand in cand ca citesc parerile voastre. Dar sa te aperi in situatia asta?? WTF!
Celor care au acceptat furtul baiatului, le doresc sa fie pusi in situatia celui care a facut bannerul. Pe ceilalti ii sfatuiesc sa "stearga cu buretele" linkuri, scrieri, etc legate de acest "Draqos"...
Daca nu vedeam indiferenta din partea unora l-as fi ignorat, nu m-ar fi interesat toata chestia.
Singura metoda prin care ar fi putut sa "stearga cu buretele" ar fi fost sa foloseasca bannerul in continuare si sa negocieze pretul cu vanzatorul. Tot ce face/spune acum e din obligatie, din dorinta de a sterge totul(... cu buretele :D).
Stiu ca poate n-am reusit sa exprim clar ce gandesc, dar in mare ideea cred ca au inteles'o unii. Draqos ar fi folosit bannerul daca nu era prins, tot ce face acum e pt ca a fost prins. Nesimtirea e inca prezenta: incearca sa-si minimizeze pedeapsa si crede ca daca si-a cerut scuze o sa scape basma curata.
Daca n-ar fi fost prins ar fi folosit in continuare bannerul. Credeti ca asta a fost ultima faza de genul asta? haha
Cam atat despre acest "Dragos Nicu".
PS: Nu ma prea intereseaza daca mai zici ceva, nu scriu pentru tine. Am inteles ca nici pe tine nu prea te intereseaza ce zic altii, asa ca poti sa uiti ce ai citit, daca ai avut rabdare sa citesti.
Draqos, in caz ca nu te-ai prins in thread-ul asta s-a discutat despre tine, deci nu am fost offtopic. Sunt curios cum va decurge Noul concurs organizat de tine aici. Tot asa o sa-i pacalesti si de data asta?
Si cu asta am incheiat cu porcaria asta.
@Dragos : si daca ma ascundeam si muream de rusine ce rezolvam mai mult? Probabil se agrava mai tare, deoarece chiar se credea ca fac totul pentru furt. Eu cred ca uneori omului e prea greu sa accepte o greseala, asta cred..
Si desigur ca vreau sa sterg o parte din greseala, insa nu prin a ma ascunde sau prin a ma scoate, ci prin simplu fapt : motivatia.
Danielu : contest-ul acela a fost inceput in data de Jun 6th 2008 5:30 pm si terminat in Jun 6th 2008, 10:35 pm, acum suntem in iulie.
Domeniul castigator a fost softview
Mersi si eu, am terminat cu asta si eu.
Nu prea a, stat sa urmaresc toata discutia, dar din cate observ, pe dragosnicu.ro este acelasi banner din primul post, cineva scria pe aici ca l-a schimbat. Deci pana la urma ce s-a intamplat, i-a dat banii omului sau nu?