şi ce dacă era scrisă de ieri? A putrezit de ieri pānă azi?
Versiune printabilă
şi ce dacă era scrisă de ieri? A putrezit de ieri pānă azi?
Ori nu intelegi, ori nu vrei. Gata numai zic nimic, esti prea revoltata pe mine si numai ne certam, nu vreau asta.
Problema cu feedcounterul aici: http://forum.seopedia.ro/plagiat/656...-amuzante.html şi e prin ianuarie.
Nimic altceva de zis.. şah mat.
nah ianuarie, ce conteaza luna :| cert este ca eram la inceput, doamne esti extraodinara, serios.
Si sah mat pentru ce?
doro : "bine , nu este nici o problema , insa pe viitor am totusi o mica rugaminte sa-ti spun , sa nu te mai 'repezi' sa faci un post (fiind pe forum in cazul asta) si nu sti prea multe detalii despre continutul acelui post ,"
Pe atunci aceeasi problema era cu tine, mersi.
uite ca sunt si eu aici. hai sa mai lasam si alti oameni sa-si dea cu parerea ca nu e chat.
Nu vroiam decat sa-ti spun draqos ca nu cred ca esti in masura sa spui "daca mai are cineva ceva de spus.. aruncati acum cu, cuvinte .. daca nu as fi multumit sa ramana asa..". Asta sa o spuna un moderator sau alt om care merita sa fie respectat.
Ai platit munca omului pana la urma http://forum.seopedia.ro/images/icons/icon10.gif ?
Trebuie sa incerc sa iau legatura cu respectivul si sa ajungem la o negociere, atata timp cat munca nu ii mai este folosita nu pot sa-i platesc 150$. Ci doar o mica (mare) atentie pe care s-o ia drept scuza, plus prestarea serviciul care l-a dus la bun sfarsit.
Asta imi spunea dragos acum o saptamana, dupa ce il cautasem timp de vreo 6-7 zile aproape in fiecare zi, pentru o datorie si el pur si simplu ma ignora.
A mintit ca a fost plecat cand imi spuneau altii ca vorbea cu ei pe mess.
Nu a fost o avere, dar ma enervat ideea de a'mi lua tzeapa de la unul ca el.Citat:
draqos (01:58:05): stai linistit, platesc munca oamenilor.
Mai departe, eu am descoperit absolut intamplator threadul respectiv pe DP. Nu te vaneaza nimeni, nu esti atat de important :)) Dupa modul in care am gasit threadul, ai zice ca esti un mare ghinionist. Nu e adevarat ce zici tu. Cei 3 care ti-au facut bannere iti dadusera deja itrader negativ, au remarcat ca si-au luat tzeapa, mai ales cand ai declarat castigator un user care nu exista.
Eu doar le-am aratat ca, pe langa faptul ca ai ales un castigator fake, te mai si folosesti de munca unuia dintre ei.
As fi reclamat pe oricare membru, daca il descopeream cum te'am descoperit pe tine. Din cauza unora ca tine, noi, romanii suntem priviti cum suntem.
Ai planificat-o cap- coada, dupa cum chiar tu ai spus intr-un post anterior, si nu prea ai nici o scuza. Probabil ca nu e prima tzeapa pe care o dai, si nu va fi nici ultima in mod sigur. Se pare ca deja o ai in sange ;))
cel mai tare insa ma amuza cei ca el, care il incurajeaza sa isi ceara scuze si hai sa stergem tot cu buretele. adica oricine care da o tzeapa, de acum inainte...daca va fi prins, isi cere scuze si da banii inapoi, si ne comportam ca si cum nu s'a intamplat nimic, iar daca nu e prins se alege cu banii si tzeapa luiata. Cam tentent, nu ?
Bafta multa si aveti grija de hoti :)
Imi cer scuze daca postul contine greseli...dar nu am dormit de ieri :))
a, deci nu ti-ai primit plata, nu? tz tz, extraordinar.
nu am zis asta :)) dar dupa vreo saptamana
daca as putea sa stau dupa capul fiecaruia.. la comanda as fi erou.