Tocmai cand voiam si eu sa imi fac traseul pt revelion
Stie careva cum se ajunge cu trenul la Fagaras?
aceeasi imagine se putea vedea astazi, 27.12.2007 pe www.infofer.ro si pe www.mersultrenurilorcfr.ro
sarbatori fericite![]()
Tocmai cand voiam si eu sa imi fac traseul pt revelion
Stie careva cum se ajunge cu trenul la Fagaras?
aceeasi imagine se putea vedea astazi, 27.12.2007 pe www.infofer.ro si pe www.mersultrenurilorcfr.ro
sarbatori fericite![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Probail ca au remediat problema , acum funtioneaza cum trebuie.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
nu au remediat-o, sau au remediat-o partial si hackerul a revenit.
ora 11.55 si inca e down![]()
e pare ca nenea asta e destul de activ....
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Cine ştie, poa' se pregăteşte şi el pentru un proiect mai mare precum hack microsoft sau NASA
Haha! A fost indexata de Google![]()
Eu de cate ori am intrat functiona normal. Oricum daca nu ai aflat inca cum sunt trenurile:
A Bucuresti Nord - Fagaras Ple 09:42 Sos 14:16
R Bucuresti Nord - Fagaras Ple 15:30 Sos 19:41
R Bucuresti Nord - Fagaras Ple 23:58 Sos 04:22
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
multumesc @Seinfeld.
merge si la mine, de pe la ora 13 si am reusit sa vad rutele care ma interesau.
oricum, tare as fi curios cum a reusit nenea ala sa intre pe server la cfr....![]()
Ce nu am inteles.
De ce nu ai incercat simplu siteul oficial cfr.ro ?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@1nesco, nu stiu de cate ori te-ai uitat la mersul trenurilor pe net, oricum, ai fi observat ca daca intri pe cfr.ro si apesi pe linkul "mersul trenurilor", te duce pe infofer.ro sau pe mersultrenurilorcfr.ro- adica nu au baza de date accesibila direct de pe cfr.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)