Salutare,
Sunt tatic,
Am o fetita... sanatoasa.. mama de asemenea... eu un pic ametit... dar foarte...foarte happy... o zi super la toti.. asa cum am avut si eu...
Versiune printabilă
Salutare,
Sunt tatic,
Am o fetita... sanatoasa.. mama de asemenea... eu un pic ametit... dar foarte...foarte happy... o zi super la toti.. asa cum am avut si eu...
Felicitari si sa-ti traiasca :clap:
Cati ani are ? :)) (sry, nu m-am putut abtine)
Sa-ti traiasca si grabeste-te pentru un fratior ca singura o sa se plictiseasca :clap:
felicitari! si multa sanatate!
felicitari si la mai mare :D sau mai bine zis la mai multi :))
Felicitari Chaos.
Ar fi interesant sa stim cati dintre noi sint in "postura" asta. :)
Felicitari. Cand face un anisor ii fac cadou un pr 7 :)
Multumesc... la toti...
@tataraseni... eu as vrea dar nevasta-mea mi-a spus aseara ca-l fac singur daca-mi trebuie
@necro.. are vreo 16 ore cand face 24 de ani te anunt... pana atunci imi soseste si bazooka :D
@miromulus... I'll keep that in mind :D
@krumel.. vine acusi si randul lui Ciprian :whistle:
Inca o data multumesc de urari.
Have to go..
Felicitari... trabucurile cand se impart?
Felicitari!!! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!!! Vrem si poze!!! :D
Damn, nu asta era sensul intrebarii :))Citat:
@necro.. are vreo 16 ore cand face 24 de ani te anunt... pana atunci imi soseste si bazooka
Din ce ai zis in primul post se putea intelege si ca esti tatic, putin ametit, fericit, si ca ai o fetita si o mama.. ambele sanatoase. Atat. Nu ai mentionat si faptul ca defapt esti proaspat tatic :)
la ora aia cand am scris postul mi s-a parut funny intrebarea.. acum nici eu nu o mai inteleg pe deplin :)
Oricum, felicitari si sa-ti traiasca ;)
Felicitarile mele, sa-ti traiasca si sa fiti toti sanatosi.
Eu sunt tatic de fata de vreo 7 ani jumate (peste o luna incepem scoala, clasa a-I-a) asa ca daca ai nevoie help, asa ca intre barbati, poti sa-mi dai un mesaj ;) .
In alta ordine de idei: cand mai creste sa imi mesaj sa iti zic cum poti sa ii instalezi GPS fara sa stie, cum poti sa scapi de un pretendent fara urme si alte asemenea informatii. La mine inca nu e cazul dar ma pregatesc :D .
Hi hi .. mare greseala sa intrebi o femeie despre urmatorul copil, cand abia a terminat de adus pe lume unul (si banuiesc ca nu a fost placut :()
Felicitari chaos. Ma bucura asemenea noutati. Sa aveti parte de bebe si sa va bucure ;)
Felicitari!
Peste maxim o luna voi anunta si eu ca am un mostenitor al imperiului meu virtual :)
Multumesc de urari!
@dojo - mda.. poate isi schimba totusi parerea in timp :whistle:
@daniel - merci.. I will.. dar sa nu crezi ca bazooka aia e doar ptr Necro :twisted: ... poate fi refolosita... in plus mai am si o katana (messy I know dar.. eficient) ... dar orice sfat este bine venit
@myamar - asteptam vestea cea mare... sa fie sanatosi amandoi ;)
felicitari, sa-ti traiasca
Deci, felicitariiiiiiiii taticule.
Urmeaza si la mine un mini monstru (sau monstruitza) in vreo 8 luni :)
Felicitari si la cati mai multi(e) SEO-(isti)(iste). :D Sa faci o firma intreaga, sa nu mai trebuiasca sa angajezi. :D
Felicitari, si la mai multi copii! Sa fie sanatoasa!
sa-ti traiasca si felicitari :P
Hmmm, lipsesc si eu o saptamana si cand vin, aflu ca jumatate de seopedia urmeaza sa aibe seopedisti mici :)) Nebunaticilor :))
Chaos, felicitari! Ai fost ametit cand s-a nascut fetita? Sa vezi ce o sa fie de acum incolo ;)
Felicitari si viitorilor tatici si va doresc sarcini usoare :D
Cand facem Seopedia Kids Conference ? :D
Target-ul este 1-5 ani :D
Sa ii invatam de mici.
Taticilor. Taticii stiu de ce ;)
Atunci tac.
Eu stiam ca femeile poarta sarcinile. Barbatii doar lesina de emotii.
Hmmmm...trebuie sa am o discutie cu prietena... :O
Another joke.
Pai pentru lesinaturi le-am urat ;)
Nu mai fac inca un thread: vroiam doar sa anunt si eu ca Toma Andries a ajuns cu bine, conform planului :)
Felicitari! Sa creasca mare si sanatos si multa sanatate mamicii!
Dai de baut cand te trezesti din mahmureala? :))
wow... a trecut deja o luna?!?!!
Felicitari!!!
Imi cer scuze ca nu am mai raspuns in thread-ul asta... :">
Multumesc tuturor pentru urari... dau o bere la o intalnire la Cluj... :)
Felicitari Cristi! ;)
Ca sa continui pe aceasi nota... stiu ca in ultima perioada am avut activitate redusa... dar daca o sa vedeti ca lipsesc si mai mult.... sa stiti ca sunt din nou tatic :)
Felicitari tuturor :) Sa va creasca mari, destepti si sanatosi.
p.s. poate ar fi bine sa facem topicul sticky. :D
Multam de felicitari la toata lumea. Cei care vor o bere, sa-mi lase adresa de email unde sa le-o trimit :)
Felicitari tuturor
Sa ii cresteti cum trebuie si sa aibe noroc in viata. Sanatatea pe primul loc.
:)
sa-ti traiasca :) si era sa uit , sa o inveti sa posteze pe seopedia :)
Felicitari !! Sa creasca mare si sanatoasa :)
ce sa spun ... un sincer felicitari!